Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy czas na sex

Polecane posty

Gość gość

witam, spotykam się z chłopakiem miesiąc, widujemy się codziennie. Czasami po imprezach śpimy w jednym łóżku, jednak tyko śpimy, beż żadnych ekscesów. Teraz nie widzimy się dwa tygodnie, ciągle do siebie dzwonimy, wszystko układa się bardzo dobrze. Dlatego nasuwa mi się pytania, kiedy wypada iść do łóżka? Czy po takim czasie można pozwolić sobie na jakieś pieszczoty, ewentualnie sex czy to za wcześnie?

Gość gość
a ile masz lat?

Gość gość
nie wiem ile masz lat bo jakiedys jak na imprezie bylam u faceta ktorego miesiac znalam to tak sie zlozylo ze na noc u niego zostalam,juz slonce wschodzilo a on nie mial mysli ze mnie wychodzic,chodz nie byl moim pierwszym ale za to najlepszym,takiego sprzetu jaki mu natura dala jeszcze nie widzialam,jak by to pierwszy raz bylo to chyba bym z bolu jeczala a tak to z roskoszy tylko kwiczalam i pojekiwalam jak mi calego wbijal,po tym tych spotkan byla masa ale jego nie zostalam,bo jeszcze lepszego spotkalam i do niego do lozka sie przeprowadzilam i z nim zamieszkalam

Gość gość
17 z hakiem

Gość Kinky soul
Wtedy kiedy poczujesz że masz ochotę. Fajny facet skoro potrafi spać z tobą i nie dążyć do zbliżenia... Ile macie lat ? Jesteś dziewicą ?

Gość gość
bardzo młoda jesteś, tez tak mlodo zaczęłam, a teraz żałuję. co więcej wyszłam za mąż za dupka, który mnie rozdziewczył, Teraz jestem po rozwodzie, sama. Rada: po ślubie daj. Naprawdę te moje koleżanki, które tak zrobiły są szcześliwe, mają facetów, na których mogą liczyć. Moja mama też tak zrobila i też ma dbrego, opikujńczego i odpowiedzialnego faceta. Nie warto sypiać z kim popadnie. Gdy będzie z toba bez seksu, to się upewnisz, czy naprawde Cię kocha, czy umie wytrwać bez seksu (na wypadek gdyby coś sie tobie stało) i czy wart jest tego, by mu poświęcać czas. Życzę Ci dobrych wyborów w życiu. Pozdrawiam ciepło.

Gość gość
Haha ta już moja koleżanka czekała do ślubu i wyszła za kryptogeja, też był taki wspaniały że potrafił "wytrzymać" bez seksu do ślubu, szkoda tylko że po ślubie też :D. Ona też już jest po rozwodzie. Nie słuchaj tej idiotki z góry, co to za tekst w ogóle "daj po ślubie", "dać" to może k*******a w burdelu, widać że szmata co myślała że usidli faceta przez seks albo jak złapie go na dziecko a teraz nagle stała się cnotką, widać katoliczka czy tam inna hipokrytka. Po prostu pójdź do łóżka kiedy będziesz czuła że tego chcesz, nie bądź jak inne szmaty co "dają" za nowe buty, czy tam za obrączkę na palcu jak katoliczki, seks też ma być przyjemnością dla kobiety a nie obowiązkiem czy kartą przetargową, pamiętaj o tym :)

Gość gość
mam 20 lat, studiujemy na jednym roku

Gość gość
nie, nie jestem dziewicą. Niedawno zakończył się mój dwuletni związek

Gość gość
przeciez tu nie ma regul... zadnych :-D Rizyk fizyk

Gość gość
nie chciałabym żeby pomyślał że jestem jakaś łatwa

Gość gość
Myślę, ze jak nauczysz się pisać seks zamiast sex....

Gość gość
seks to po polsku spulkowanie :-)