Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olcikess

Głód i zmęczenie co jest nie tak lista co jadłam dzisiaj pomocy

Polecane posty

Gość olcikess

śniadanie bułka z serem i keczupem + jajko na miękko i herbata gorzka. Obiad ziemniaki, wątróbka i marchewka z groszkiem. Kolacja bułka maślana z twarożkiem i dżemem. Zjem i mam wrażenie, że przelatuje przeze mnie. Nie mam zasycenia. Co się dzieję? jem naprawdę za mało?

Gość butelkowa zielen perly
malo jesz ale jak na mnie nie wiem jak na ciebie. Moze to po swietach?

Gość gość
Jakbym jadła tak mało, to chodziłabym wściekła i osłabiona. Już wolę rzadziej ale do syta. (Ważę 47 kg.)

Gość olcikess
mam tak od kilku mieśięcy. Wyniki mam super- żelazo, itp. Leczę niedoczynnośc tarczycy, ale jestem chuda - 170 i waga 49 Miałam tak przed chorobą już. Moja mama je połowę mniej posiłków a waży dużo i ciągle jest syta jak zje ziemniaki.. dojada oczywiście słodyczami jak i reszta rodziny. Ja nie bo mam od słodkiego zaparcia.. może przez to jestem słaba?

Gość gość
jesz jak wróbelek to sie nie dziw, ja bym nie miała siły sie podnieść z łóżka jakbym tyle jadła, pomijam to ze wiecznie by mi sie kręciło w głowie i miałabym mroczki przed oczami

Gość olcikess
co mam więcej jeśc? podjadac przed posiłkami? słodycze lubię, ale często nie mam umiaru i pózniej bardzo zle się czuję..

Gość gość
Powinnaś jeść tyle ile c***otrzeba nikt nie może powiedzieć że jesz za mało czy za dużo bo ja dziś np zjadłam 3 kanapki z dżemem jogurt danio i niewielki kawałek ciasta. I przeważnie jem tyle a czuje się świetnie wyniki mam dobre ważę 55 kg a mam 173 cm wzrostu.

Gość gość
tam ma być c****otrzeba nie wiem czemu zcenzurowali

Gość gość
badania na tasiemca. takie są właśnie objawy. nie strasze, ale zalecam, żeby wykluczyć tę ewentualność.

Gość gość
wklep w gugla żywienie optymalne

Gość olcikess
tasiemiec to bym chudła.