Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy chodzi mu o sex

czy chodzi mu o sex

Polecane posty

Gość czy chodzi mu o sex

Podrywa mnie nowy znajomy, nie jest nachalny, to trwa od dłuższego czasu. Mam męża, znajomy o tym wie...chyba również wie o tym, że nie za bardzo mi się układa...Mam również dzieci.. Jest dosyć przystojny, mógłby mieć prawie każdą. Zastanawiam się, czy chodzi mu tylko o sex, czy o coś więcej? Czy jestem "bezpieczna" w jego mniemaniu i nie będę chciała związku, bo juz takowy mam? A żonki są łakomym kąskiem, bo sex w małżeństwie im się pewnie już znudził? Co o tym myślicie? Czy może jednak wiedząc że nie jestem szcześliwa z mężem, myśli o czymś więcej niż sex? Dodam, że jest raczej mądrym mężczyzną. Po rozwodzie, ma dziecko.

Gość gość
chyba nie?

Gość gość
na 100 % tak

Gość gość
Moze chce tylko milosci?

Gość gość
sproboj wymienic z nim pare slow

Gość czy chodzi mu o sex
o dzięki, to widzę takie same rozterki, jak w mojej głowie, tzn jednego dnia myślę sobie, że "chyba nie", a następnego "na 100% tak" :) a jak to wygląda z waszego doświadczenia, czy facet który mógłby mieć tabuny młodych lasek do stworzenia trwałego związku wybierze babkę z ciężarem w postaci rodziny?

Gość czy chodzi mu o sex
ja to widzę (dzisiaj:) tak: jestem atrakcyjna, doświadczona, nie głupia siksa, więc sex wydaje się gościowi intrygujący, a i zdobycz niełatwa...czyli konkludując: chodzi mu o sex.... :(

Gość gość
o co ci chodzi? czyzby o to, ze chcialabys zeby mu chodzilo o seks? ale z ciebie hipokrytka :) jak ci sie w malzenstwie nie uklada to naprawiaj albo sie rozstan i wtedy szukaj romasów p.s. facet nie bedzie szukal do "normalnego związku" kogoś kto ma męża :D ile ty masz lat? 10? ponieważ chce od ciebie tylko seksu, twój stan cywilny mu odpowiada, bo nie bedziesz namolna jak wolna dziewczyna i będzie mógł poszukac sobie nowej bez obawy glosnych pretensji z twojej strony

Gość sdgdgdd
Haha, gościu z 23:52 - nic dodać nic ująć

Gość czy chodzi mu o sex
słuchaj, nie wyciągaj pochopnych wniosków i nie oceniaj, bo mnie nie znasz....ale dziękuję za opinię, którą poniekąd podzielam

Gość czy chodzi mu o sex
każdy chciałby być szczęśliwy, ja również, to takie dziwne?

Gość gość
i szczęście ma Ci dac koleś, który chce Cie tylko pobzykać? rusz głową dziewczyno, tworzysz jakieś chore wizje wielkiej miłości z osobą, której tak naprawdę nie znasz, to niezbyt normalne, nie wspominając już o tym jak fajnie ci będzie jak dostanie seks i zniknie albo co lepsze twój mąż się dowie, głupia jesteś i tyle

Gość czy chodzi mu o sex
czy ja cie obrażam?

Gość djfosdfj
chcesz byc szczesliwa? i dlatego w romans chcesz sie ładować z jakimś bawidamkiem? zabawne, naprawdę! mają rację osoby wyżej, skoro szans na poprawe z mezem nie ma i jestes nieszczesliwa to sie rozwiedź :)

Gość czy chodzi mu o sex
dobra dzieciaki, idźcie spać, tu jednak nie poziom dla mnie, wiem już co sądzicie, spasiba

Gość pasta do zeboww
Najbardziej autorko to Ty siebie obrażasz tym co tu wypisujesz. Oby Twój mąż sie dowiedział.

Gość czy chodzi mu o sex
a co ja robię mojemu mężowi? podrywam kogoś?

Gość gość
chyba miałas juz isc, bo to nie poziom dla ciebie, no to papa

Gość czy chodzi mu o sex
zazdrosne gówniary jesteście, używając waszego poziomu.....już teraz wiem, dlaczego znajomy woli "inny poziom"... tak łatwo można znaleźć na takim forum odpowiedź, dlaczego facet na poziomie woli babkę na poziomie od głupich małolat... hehe, dzięks

Gość gość
tak sobie tłumacz naiwniaczko, a szczególnie mi - facetowi :)

Gość gość
Czy może jednak wiedząc że nie jestem szcześliwa z mężem, myśli o czymś więcej niż sex? co masz na "mysli cos wiecej"

Gość gość
no to masz już odpowiedź dlaczego woli ciebie od małolat; gówniarce jak coś nie pasi (nawet nie wiadomo o co kaman), to od razu wyzwie od: hipokrytek, nienormalnych, głupich, naiwniaczek* *niepotrzebne skreślić powodzenia w decyzji, niestety sama sobie musisz odpowiedzieć na te pytania, bo znamy za mało szczegółow

Gość gość
aaaa i na koniec wywali cie z twojego własnego tematu :)

Gość gość
Czas pokaże, nie przyśpieszaj niczego, ja również darowałabym sobie na razie pytania wprost, no i żadnego sexu póki nie będziesz miała pewności! A małolatami z kompleksami j.w. się nie przejmuj, przecież wiadomo, że tylko im się szczęście w życiu należy :)

Gość GOSCIOFFFKA
ja p***********a skad my mamy niby to wiedziec jakie on ma zamiary wzgledem Ciebie? mam wyjac szklana kule i c***owiedziec co w niej widze? masakra...

tak na chłopski rozum - ludzie szukający miłości i związku nie startują do zajętych kobiet. Więc zostaje sex.

Gość gość
nawet jeśli ta kobieta jest mega z******tą kobietą pod każdym względem (uroda, charakter, pozycja społeczna itp), a jej mąż to np. skończony kretyn, czy też może sadysta i otoczenie o tym wie?

Gość gość
co fakt to fakt :) to pytanie powinno trafić na jakieś forum dla facetów, bo my kobiety możemy sobie tylko gdybać, a i tak nigdy nie dowiemy się co siedzi w głowie faceta

Gość gość
nie wiadomo nic w zasadzie o tej historii, może kocha się w niej od dawna, może jeszcze zanim wyszła za mąż, to zmienia postać rzeczy