Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ukoic ten ból

Polecane posty

Gość gość

Zostawił mnie w momencie kiedy najbardziej go potrzebuje. Jestem w 3 miesiącu ciąży. Kocham go niesamowicie, on widocznie mnie nie.. byliśmy ponad rok ze sobą, płaciliśmy się ale nigdy mnie nie zostawił. Teraz jak go potrzebuje, wszystko mi się wali, on się wyprowadził, zaczął imprezowac , podejrzewam ze mnie zdradził albo ma romans już z jakąś dziewczyna. A mi się nie chce żyć, przysięgam chce się zabić

Gość gość
Klocilismy miało być

Gość gość
Podobno kobity w ciazy lubia wydziwiac i chisteryzowac ,mysle ze masz ten problem. Kup ogorki kiszone zagryzaj i niedenerwoj sie.:-)

Gość gość
Facet mnie zostawił, wyprowadził się. Nie wymyślam problemów na siłę bo mam ich wystarczająco

Gość gość
wybrałaś sobie na ojca dziecka, jakiegoś nieodpowiedzialnego gnojka nic C**** rozpaczy, teraz masz dbać o siebie i myśleć tylko o sobie, o swoim zdrowiu po urodzeniu podać tatuśka o alimenty i niech spiertala, a Ty będziesz mieć nauczkę na całe życie by nie wiązać się z byle kim

Gość gość
jezeli masz rodzine, to oni c***omoga wszystko sie ulozy

Gość gość
Ja to wiem, ale to nie jest takie proste. Nie potrafię się uspokoić, cierpię okropnie

Gość gość
moja droga, pomysl czy warto tak plakac, za kims kto zostawiia dziewczyne w ciazy? chyba mezczyzna juz nizej nie moze upasc. teraz to pewnie dla ciebie trudne ale staraj sie myslec o dziecku, ono Cie pokocha najbardziej na swiecie i juz nigdy nie bedziesz sama, a jemu nie daruj, wystap o alimenty i zrob wszystko. zeby poniosl kosekwencje swoich decyzji (nie mam tu na mysli jakiejs zemsty tylko wziecie odpowiedzialnosci za dziecko) pozdrawiam

Gość gość
Mam rodZinę, ale potrzebuje jego. I to bardzo. Jestem uzależniona psychicznie od tego człowieka. To już koniec a ja nie mogę w to uwierzyć.

Gość gość
ja juz nie mam nikogo pierwsze swieta bez mamy, ale mam dzieci i one mi pomagaja

Gość gość
On póki co był odpowiedzialny. Znam go na tyle ze wydaje mi się ze będzie płacił itd. Tu jest kwestia tego ze on mnie nie kocha

Gość gość
6.36- współczuję;( życie tak często bywa niesprawiedliwe

Gość gość
do miłości go nie zmusisz, ale do płacenia alimentów owszem jest trudno ale życie nie jest bajką, teraz skup się na sobie, myśl o dziecku i się nie stresuj bo zaszkodzisz i sobie i jemu a może tak się również zdarzyć, że Twój luby opamięta się i wróci do Ciebie, nie takie rzeczy widział świat

Gość gość
Może wróci, jak się wyszaleje. To mlody chłopak, młodszy 5 lat ode mnie. Chciał się pobawić w rodzinę chyba i się przeliczył. Mam dwójkę dzieci z poprzedniego związku, on świetnie się nimi zajmował, był odpowiedzialny, pracowity itd. Mogłam na niego liczyć. Tteraz mnie olal totalnie

Gość gość
Poza tym jestem o niego bardzo zazdrosna, jest przystojny, inteligentny, taki fajny koles z niego ogólnie. ma powodzenie u dziewczyn. I się myślę, nie mogę spać cala noc, myślę co z kim robił. Kogo poznał itd. Nigdy się nie dowiem

Gość gość
rozumieć mamy, że to dziecko jest z tzw. wpadki? czy chciałaś tym dzieckiem zatrzymać go przy sobie?

Gość gość
Wcale się nie dziwię, że spanikował.

Gość gość
Młody chłopak i starsza dupa z bachorami. Masakra.

Gość gość
Nie, absolutnie nie chciałam go na siłę zatrzymać bo nie było takiej potrzeby nawet. Mówił ze chce się oświadczyć itd. Cykl mi się musiał przesunąć ze wpadliśmy bo zawsze przed okresem dzialalismy ze tak się wyraze bez gumki, on o tym wiedział. Z tym ze ten okres już nie przyszedł.. a zawsze tak robiliśmy.. no mniejsza z tym, w każdym razie nie zrobiłam nic podstępem itd

Gość autorka 123321
Wiem ze masakra, nie mogłam uwierzyć w ogóle ze on chce ze mną być. Ale się nie poddawał

Gość poranny syf z wanny
Ja ostatnio myslalem zeby znalezc samotna kobiete z dziecmi . Zaczyna mi brakowac milosci ciepla celu w zyciu i seksu . Niestety zonaty jestem ale bezdzietny . A zona eeeh szkoda pisac

Gość gość
bedziesz miala dziecko, ciesz sie z tego :) masz rodzine?

Gość gość
Tak, ciesz się.... trzecie dziecko, ciekawe z czego je utrzymasz.

Gość gość
ile ma on lat ?

Gość gość
nie doczytalam, ze to trzecie. pewnie z alimentow je utrzyma

Gość poranny syf z wanny
Trzeba z gosciem bez nacisku pogadac . Nie rob awantury bo to nie pomoze . Powiedz mu co do niego czujesz i ze nie czujesz sie bezpieczna gdy tak sie wypuszcza na miasto . Skoro jestes w ciazy postrasz go ze sie zle czujesz . W koncu kobieta jestes . A wam swietnie wychodza intrygi

Gość gość
Chciała złapać faceta, stara baśń. Teraz będzie miała trójkę na głowie. Szkoda tylko dzieci, że mają taką głupią matkę.

Gość poranny syf z wanny
Gosciu powyzej nie osadzaj bys nie zostal osadzony . Kobieta ma jeden zwiazek za soba z dwojka dzueci . Nie chcialbys byc w jej skorze .

Gość gość
Jak się myśli p***ą, takie są skutki. Jaka odpowiedzialna matka, samotna z dwójką dzieci, zachodzi w następną z przypadkowym facetem. Tsk, przypadkowym, nie mężem. Weź ochłoń człowieku. Takie laski to powinny być sterylizowane, skorojie wiedzą co to antykoncepcja. Współczuję dzieciom.

Gość poranny syf z wanny
Nie ma jak poranny wkvrw na caly swiat bo slubna znow nie chciala dac :D . Sterylizator sie znalazl . Na szczescie nie ty decydujesz o tym kto i jak ma zyc .