Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ukoic ten ból

Polecane posty

Gość gość
Przecież Tobie żona nie daje. Widać szukasz takiej k***wki, która rozkłada nogi przed każdym, bez odpowiedzialności za los swoich dzieci.

Gość poranny syf z wanny
Gdyby autorka dawala wszstkim to mialaby siedmioro co najmniej i watpie by miala czas na siedzenie na forum . Nie mowiac o internecie w ogole. A ja kvrwy nie potrzebuje . Tylko czuje sie jakby ktos mnie oszukal. Dobrze ze ty przynajmniej masz zycie pod kontrola i i jeszcze masz czas zeby pomagac tu bliznim i wspierac dobra rada. Szczerze zazdroszcze ;)

Gość gość
Jasne. Młoda dupa z dwójką dzieci, następne w drodze z małolatem. Wróć do wanny, bo się nie domyłeś, faktycznie. Takich ścierek jak najmniej potrzeba.

Gość autorka123321
Gościu, który tak mi ublizasz.. ciesz się tylko ze nie jesteś na moim miejscu. Nie jestem dumna z tego ze mi się w życiu nie układa. Nie jestem żadna k******* wręcz przeciwnie, nigdy w życiu nie uprawiałam przygodnego seksu itd. Mało w Tobie pokory. Nie utrzymuje dzieci z alimentów, bo 300 zl nie starcza, także o finanse się nie martw, są na mojej głowie.

Gość poranny syf z wanny
Dobrze mi tu i nigdzie ani mysle wracac. Wyczuwam jakies frustracje a dziwne bo to ja piwinienem je miec i bluzgac wszystkim wokol.

Gość autorka123321
Poranny syn z wanny- dziękuje ze nie osadzasz..

Gość poranny syf z wanny
Ja tam ci dobrze zycze autorko . Mam nadzieje ze sie pouklada . Moge sobie tylko wyobrazic co czujesz . Szwagierka ma jedno i jest po rozwodzie a lekko jej nie jest . Tym bardziej ze jej corka to niezle ziolo

Gość gość
Nic dziwnego, że nie Jesteś dumna. Ale sama scenariusz piszesz. Masz dwójkę dzieci, a z następnym facetem zachodzisz w ciążę, bo taki przystojny... Weź teraz odpowiedzialność za swoje czyny i nie szukaj następnego leszcza.

Gość poranny syf z wanny
Osadzam tylko wtedy gdy ktos dzieciaka katuje . Jak wczoraj w newsach pikazali w Bytomiu . Krew mnie wtedy zalewa . I na takich ludzi wydaje w glowie wyroki.

Gość autorka123321
Ja jestem dobra mama, dzieci mnie kochają. Mam tylko problem, ze zakochuje się na zaboj. Przez to strasznie cierpię, bo nie potrafię myśleć egoistycanie, myślę tylko o nim. Wyczuł pewnie ze ma przewagę, doszło do niego ze jednak inaczej widzi swoje życie i uciekł. W głowie mi się to nie mieści, bo zawsze był przy mnie. Strasznie go kocham;(

Gość autorka123321
No dokładnie, ludzie biją, katuja , zabijają dzieci ale na kafe w ogóle ich posiadanie to już prawie grzech i trzeba się tłumaczyć jak je utrzymuje. Powolne to forum

Gość gość
Posiadanie dzieci, to grzech? Mylisz pojęcia, jesteś po prostu niedojrzała. Płodzisz dzieci, bo się zakochujeszna zabój. Ile jeszcze razy się zakochasz???

Gość poranny syf z wanny
Ok ja uciekam . Moja najdrozsza z zon wylaczyla wlasnie kosiarke do nog i zaraz opusci lazienke wiec bede mogl sie ogolic i umyc zeby. Sam zakochuje sie na zaboj i wiem jak to jest kochac i cierpiec pomimo tego ze sie spalasz druga strona pozostaje zimna jak antarktyda w srodku zimy. Milego dnia i powodzenia .

Gość gość
ile lat ma ojciec dziecka?

Gość autorka123321
Poranny syf z wanny, dziękuje za zrozumienie, pozdrawiam i życzę żeby żona nie była jak lód i żeby Wam się układało,

Gość gość
on wroci jeszcze do ciebie, oni zawsze wracaja

Gość autorka123321
Też myślę ze w końcu wróci. Tylko jak mam go przyjąć i być szczęśliwa? Ja bardzo cierpię przez swoją zazdrość. On na pewno teraz nie jest grzecznym chłopcem na tych imprezach itd. Nie wyobrażam sobie żeby miał mnie później dotknąć

Gość autorka123321
W kwietniu 24 lata skończy