Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta jak inne

ile sie starałyście

Polecane posty

Gość kobieta jak inne

Dziewczynki kochane czy coś robiłyście i jak długo by mieć ukochaną dzidzie? W lutym 2011r. poroniłam nie chciałam już mieć dzieci az do stychnia 2013r. zrobiłam badania by wykluczyć ewentualne przeciwwskazania a ze prowadze kalendarzyki od dawna z temp. i opisem śluzu p. Doktor zaleciła brać witaminki, kwas i max 2 cykle uda się nam. mamy grudzien a tu nic. Właśnie konczy mi się urlop z mężem przytulaliśmy się codziennie- czasem rano i wieczorem.... dziś termin @ a tam jedna kreseczka.. znów się zawiodłam. Odzywiam się zdrowo, mąż też nie mamy nałogów, biegamy, aktywnie spędzamy czas wolny. Ja mam 25lat on 36. Pozycje wszystkie mozliwe w każdym miejscu i nic... co jest?

Gość gość
my 5 cykli

Nawet nie pytaj ile sie staram. No niestety przy staraniach trzeba sie uzbroic w cierpliwosc... Czasem to, ze sie nie udaje ma przyczyny czysto psychiczne a czesto niestety stoi za tym przyczyna ze tak to nazwe ,fizycznna. A jakie badania mialas zrobione?

Gość gość
a jakie witaminy ci lekarz przepisal?

Gość malina 299
kobieta witaj na forum. Ja równiez poroniłam. Miałam podchodzic do IUI a miesiąc przed nią udało się naturalnie. Niestety okazało się że jest to puste jajo płodowe. Od tamtej pory minęło już trochę czasu, przerwaliśmy leczenie staraliśmy sie bez udziału lekarzy, badań leków ale niestety nie udaje się. Końcem stycznia podchodzimy do 1 IUI

Hej dziewczyny - ja z mężem staram sie juz 7 mies. i dalej nic .Ostatnio siedze na forach i czytam co może byc przyczyną i coraz bardziej sie załamuje . Byłam w listopadzie u gin. ale on nic mi nie pomógł , nie skierował na żadne badania ani mnie ani męża tylko kazał dalej próbować bo jesteśmy młodzi i mamy jeszcze czas - dodam że ja mam mieć w tym roku 25 a mąż 29 lat. Powiedzial mi tylko że mam lekko torbielowate jajniki , czytałam sporo i wiem że mam napewno jakies zaburzenia hormonalne i to dlatego sie nam nie udaje. Jutro zapisuje sie do innego gin. i po @ ( bo mam już 2 dzień ) zaczynamy starania od nowa. Może tym razem w końcu sie nam uda , musze w to wierzyć i muszę być dobrej myśli

Jestescie jeszcze mlodzi ale choc 7 miesieccy nie jest duzo to podstawowe badania mogl wam zrobic. Moze zmien lekarza?

Gość gość
dziewczyny kupcie sobie tabletki z wyciagiem z wiesiolka, reguluje hormony(pomaga zajsc w ciaze) a do tego dobrze wplywa na wlosy i skore, poczytajcie sobie

Gość gość
mi pomogł żel ułatwiający zapłodnienie - conceive plus. Wcześniej zmagałam sie z suchością pochwy co było dodatkowym utrudnieniem. Moim zdaniem warto spróbować

Gość ilonbarbarzyńca
staraliśmy się parę lat, w szczęśliwym cyklu brałam wyciąg z wiesiołka 3*2 tab do owulacji, castaganus 2*1 do owulacji i piłam zioła ojca sroki nr 3 do owulacji(raz dziennie wiezorem) Po owulacji od 16 dnia cyklu duphaston 1 tabletka. Okresu nie dostałam a teraz jestem w 19 tc. Mąż już miesiąć wcześniej zaczął pić wit ( l karnityna 2*1, salfazil 1*1, bodymax plus z rzeńszeniem 1*1, selen 2*1)

Gość gość
My z mężem staramy się od blisko 6 lat :( z małymi przerwami.Jestem po poronieniu w 2011 r :( i dalej nic 😭

Gość gość
za 5 podejsciem sie udalo - dokładnie wtedy gdy przestałam stresowac meza "robimy dziecko" i gdy sie wyluzowałam. Mysle ze gdybym miała takie podejscie od pocztaku to maxc za 3 proba by sie udało :)