Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY SALMA HAYEK JEST

Polecane posty

Gość gość

piękna ?ma dość specyficzną twarz ale uważam że jest na swój sposób piękna a ciało ma obłędne

Gość gość
znowu ty idioto, widzialam jak jakis koles pisał o hayek wszędzie i podawal wymiary do tego i to chyba ty nie widze w niej obłędnego ciała, za duże biodra i uda mało proporcjonalne, piersi ma ładne i płaski brzuch

Gość gość
jestem kobetą!nie wiem o kim piszesz wczoraj wdziałam z nią film ciało ma super biodra uda też jesteś pewnie jedną z chorych anorektyczek ne wesz co faceci lubą twoja sprawa

Gość gość
podszyw - wiadomo ze to on jest :P koiety nie zakładają takich wątków!! jestem normalną kobietą z normalnym ciałem i nie muszę się porównywać z jakimiś aktorkami

Gość gość
a ten film to pewnie dusk till dawn? haha

Gość gość
z******ta jest!a cało poezja.........

Gość gość
jest przeciętna

Gość gość
hahahahha przeciętna! tak sexowne ciało jest przeciętne?więc co powiesz o plaskaczach bez cycek z płaskod***em i chudymi girami albo maciorach z podgardlem i bebzolem:p salma ma ciało boginni a w od zmierzchu do świtu ma najlepsze ciało wszechczasów

Gość gość
widać że kultury to Ci brakuje, jak wyzywasz kogoś od anorektyków i macior. Są różne typy kobiet i każdy typ jest piękny, masz swój gust to super, ale nie wyzywaj innych którzy odbiegają od twojego umyślonego typu! panie 95/60/95 (żeby to kurfa jeszcze takie możliwe było) z idealnym kanonem w głowie i nieużywanym narządem płciowym w majtkach

Gość gość
no i poległaś salma wygląda o niebo lepiej niż fox obie widziałem w bieliźnie i salma wymiata nie rozumiem po co tyle jadu panie skoro uważacie że jest nieatrakcyjna i myślicie że faceci lecą na rubik itp to wasza sprawa lepiej nie myślcie o tym że wasi faceci marzą o biodrach salmy i cycusiach:) dalej cieszcie się z płaskodupia i braku cycek:)

Gość gość
sam sex! tak wygląda kobieta wasi facec***owinni wieszać foty jej nagiego ciała nad łóżkiem żeby wogóle mogli skończyć *****ając was marząc o jej krągłościach

Gość gość
po co się produkujesz jak do debili nie dociera że faceci lubią duże piersi pupy i krągłe uda wąske talie chuda kobieta jest równie obrzydliwa co maciora

Gość gość
tłuste ma nogi

Gość gość
Sexowne ma nogi