Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

warto kupować śpiwór do wózka pomóżcie

Polecane posty

Gość gość

Syn ma pół roku. Póki co jest ciepło, więc nawet nie zakładam mu kombinezonu tylko kurteczkę, ale czy warto mieć śpiworek z owczej wełny czy może go zastąpić kocyk?

Gość gość
Tak ja mam śpiwór i kombinezon, jak ty go wozisz w sa,ej kurtce ? Czy masz pościel?

Gość gość
Po co pościel? Dziecko ma pół roku do tej pory temperatura nie spadła poniżej 0. Przykrywam go kocem. Rozumiem, że kombinezon i śpiwór nadaje się na minusowe temperatury?

Gość gość
Kurczę ja w sumie nie wiem ale zastanów sie jak bys sie sama ubrała , dziecko musi miec ciepło

Gość gość
Nie pytam czy dobrze ubieram dziecko tylko czy warto kupić śpiwór :)

Gość Kasiahsikss
Ja mam śpiwór kupiony i kombinezon, dziecko mi sie urodzi na 3 tyg, śpiwór sie przyda bo jak bedzie troche cieplej to wtedy zakładass cieszę ubranie i w śpiworze wozisz

Gość gość
ja nie mam śpiwora tylko miziaty kombinezon i przykrywam dziecko kołderka lub kocykie. Na samym poczatku to nawet w rozku samym byl w wózku.

Gość gość
Mój syn ma pół roku, więc trochę za duży na wózek :D. Dziękuję za pomoc. A jaki śpiwór możecie polecić?

Gość Aska_kow
Ach, głupotę palnęłam. Przydaje się wyłącznie w zimie :) Chociaż, jak byłyby lodowate, jesienne dni, to też będzie ok, hah ;)

Gość gość
Synek ma 10 miesięcy i ubieramy go w kombinezon a w wózku jest okryty śpiworkiem ale takim lekkim, co od wiatru chroni a pod to kocyk. Teraz kupiliśmy śpiworek z polarkiem w środku i na pewno sie przyda na mroźniejsze dni a przede wszystkim na sanki:) Jasne że można kocyk, ale mniej chroni od wiatru i mniej wygodne. Spiworek przypinasz do wozka/sanek, wkładasz dziecko i zapinasz. Nic się nie rozkryje, nie trzeba okręcać kocykiem.

Gość gość
ja mialam spiworek z polarkiem od wewnatrz,jak bylo naprawde mrozno to wkladalam syna w niego,jak chcesz autorko to moge Ci go sprzedac za niewielkie pieniadze,syn juz ma poltorej roku wiec juz za maly jest na niego,stan naprawde bdb.

Gość gość
jak się tej zimy nie przyda to w następnej, ja mam założony w spacerówce i zimne wiatry nam nie straszne.

Gość gość
Moja córka ma 10 miesięcy i jeździ w wózku w samym kombinezonie, nie przykrywam jej dodatkowo kocykiem, a osłonkę od wózka zakładam tylko w bardziej wietrzne dni. Niech się hartuje. Nie ma mrozów, więc dziecko nie marznie. A nawet gdyby, to lepiej żeby nieco zmarzło niż sie przegrzało. Jak teraz założyłabym jej śpiwór z owczej wełny, to co będę mmiała zrobić jak przyjdą mrozy? Co jeszcze jej ubrac?

Gość gość
też się nad tym zastanawiałam, zainwestowałam w śpiwór, były zimne dni, a mój synek to zmarzluch ale koc mi skopywał. Śpiwór kosztował mnie 110 zł, starczy jeszcze na następny rok.

ja zalecam spiworek a najlepiej do wozka to T-Babyhood, 3ww1, robi za kocyk, mate oraz spiwor:) nadaje sie na lato wiosne i jesienne dni, chyba ze tez na taka zime jaka mamy teraz;D

Gość gość
Ja nie mam śpiworka,nasz wózek Graco Evo ma osłonkę na nóżki i pod nią opatulam malca kocykiem , no jak zimno bardzo to w kombinezonie oczywiście i na co mi śpiworek? Jak śnieg spadnie to może na sanki śpiworek się nada ale lepiej chyba jakiś ciepły ortalionowy kombinezon

Gość gość
a w chlodne dni takie a'la jesienne- czym okrywacie maluszka?

Gość gość
wedlug mnie nie warto :) to juz lepiej kupic coverover- posluzy na wiele sposobow. chociaz u nas glownie wygrywa podczas jazd rowerem z maluszkiem ;)

Gość gość
super temat na lato odgrzebany ;-) jak dla mnie albo spiworek, albo kombinezon, jedno i drugie nie ma sensu, bo podwojnego otulenia nie potrzebuje nawet noworodek.

Gość gość
Oczywiście, że warto, poczytaj toche na stronce Fabryki Wafelków, jest cały dobry poradnik o śpiworkach Przede wszystkim wkładkę śpiworka można wykorzystać jako pokrowiec do fotelika samochodowego, co dla mnie jest dużym udogodnieniem, bo jestem kosmetyczką i jeżdżę do klientem często właśnie z dzieckiem

Gość gość
Tak, ja rodzę w październiku i kupiłam polarowy na allegro z Womar.

Gość gość
uper temat na lato odgrzebany oczko.gif jak dla mnie albo spiworek, albo kombinezon, jedno i drugie nie ma sensu, bo podwojnego otulenia nie potrzebuje nawet noworodek. xx Jak masz śpiworek, to kombinezon może być z polaru, albo misia - ale nie w samym pajacu i bluzie. Jeśli śpiwora nie masz, to kupujesz normalny kombinezon z puchem.

Gość Gabrt12412
Śpiwór do wózka jest absolutnie konieczny! Warto zdecydować się na taki zakup zwłaszcza w chłodniejsze dni. Bardzo ładne śpiworki oferuje sklep 4KidsPoint - śpiworki umożliwiają swobodny *****nogami i są bardzo wygodne w czyszczeniu. Bez problemu można je wrzucić do pralki. My nabyliśmy taki: https://4kidspoint.pl/elodie-details-spiworek-do-wozka-maroko-27340