Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 m艂贸dkaaaa

kopenhaska HOP

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Ja bieg艂am dzisiaj godzin臋 od 6.00 jeszcze ciemno by艂o :).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 m艂贸dkaaaa
o losie s艂odki! ja 5 minut potrafi臋 biec i i tak jestem dumna z mojego post臋pu :-P tzn. pisz臋 o bieganiu na bie偶ni bo na dworze nie biega艂am wcale od czas贸w LO, ale my艣l臋 偶e bez r贸偶nicy No! zacz臋艂y mi si臋 "lepsze dni" :-) od jutra miesi膮c do wiosny :-) my艣l臋, 偶e to powinno mobilizowa膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
tak w og贸le to ju偶 mysla艂am, 偶e mnie opu艣ci艂a艣 ja wiem, 偶e ten temat ostatnio troch臋 podupad艂 ale to wina mojej sytuacji zawodowo-zdrowotnej, b臋dzie lepiej :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
hej hej :-) jak ju偶 pisa艂am do wiosny zosta艂y tylko 4 tygodnie!!! kt贸re spokojnie mog膮 r贸wna膰 si臋 czterem kilogramom spalonego t艂uszczu. Mog膮 , je艣li b臋d臋 tego chcia艂a Pierwszego dnia wiosny mog臋 zobaczy膰 na wadze 艣liczn膮 pi膮teczk臋 po lewej stronie :-) W tym celu na te 3 tygodnie w艂膮czam system 3 posi艂k贸w, z kt贸rych pierwszy b臋dzie taki typowo w臋glowodanowy, a dwa pozosta艂e b臋d膮 mi臋sno-nabia艂owo-warzywne. Do tego przestrzegam zasad serwowania posi艂k贸w przy kandydozie. My艣l臋 偶e i m贸j brzuch mi podzi臋kuje :-) Meldowa膰 si臋 b臋d臋 co dzie艅, wa偶y膰 te偶 ( cho膰 wiem, 偶e to mo偶e czasem np. przed okresem do艂owa膰 , ale jestem tego 艣wiadoma i nie mam zamiaru si臋 zra偶a膰 ) I tak dzi艣 na 艣niadanie zjad艂am owsiank臋 z 偶urawin膮 Na obiad zjem talerz krupniku a na kolacj臋 tu艅czyka z makaronem orkiszowym Dzisiejsza waga 63,8 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
hej :-) wczoraj zamiast tu艅czyka zjad艂am sa艂atk臋 z 艂ososiem ( restauracja ) wi臋c dzi艣 wrzucam go na ruszt tu艅czyka z makaronem na 艣niadanie obiad warzywa mro偶one kolacja serek wiejski Zaraz po 艣niadaniu id臋 na rower, potem zrobi臋 jeszcze troszk臋 膰wicze艅 si艂owych i stretching. Dzi艣 na wadze 63,5 kg :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁o matko!!!!!!! 63 kg to ja w czwartej kl podstaw贸wki wa偶y艂am!!! No, mo偶e w si贸dmej. Od czas贸w mojego romansu z si艂owni膮 i rowerem zawsze wazylam powyzej 70kg. Teraz moje miesnie obrosly w t艂uszcz, kt贸ry tak mnie pokocha艂, 偶e nie chce mnie opu艣ci膰 :(. Ja biegam co najmniej co drugi dzie艅 po godzinie, ostatnio znajoma w sklepie mnie zaczepi艂a, czy ja tak cz臋sto trenuj臋, jak jej powiedzia艂am 偶e co drugi dzie艅 po godzinie to byla w szoku i pe艂na podziwu dla mnie. To takie mi艂e. Jak ju偶 pisa艂am mieszkam na wsi, wszystkie drogi i dr贸偶ki ju偶 tu pozalicza艂am wi臋c ju偶 chyba wszyscy wiedz膮 偶e biegam, nikt inny tutaj nie biega. Mo偶e biegaj膮 na bie偶ni, ale nikt w terenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
艂o matko!!!! mo偶e Ty wysoka jeste艣? a z reszt膮 mi臋艣nie swoje wa偶膮 faktycznie, pewnie zgrabniejsza jeste艣 mimo wi臋kszej wagi. A za bieganie podziwiam i ja ja w tym roku obiecuj臋 sobie zacz膮膰 biega膰, cho膰 nie wiem czy na tym dobrze wyjd臋, moje kolano jest jak grzechotka :-( i boli przy wi臋kszym jego forsowaniu ale spr贸buj臋, nawet dzi艣 przegl膮da艂am plany treningowe dla nowicjuszy :-) A co do diety to dzi艣 du偶o o tym my艣la艂am i moim problemem najwi臋kszym jest szybkie schodzenie z wyznaczonej trasy i "grzeszki" , z reszt膮 jedno z drugim jest powi膮zane, bo od jednego grzeszku si臋 zaczyna a moja psychika juz tak ma , 偶e jak nie idzie mi idealnie to szybko si臋 poddaj臋. wi臋c albo trzymam si臋 uparcie tego co postanowi艂am albo od razu mog臋 sobie kupi膰 torb臋 grzybkowych chrupek z Kauflanda ( dobre s膮 skuba艅ce... ) i si膮艣膰 , je艣膰 i p艂aka膰.. Wybieram opcj臋 nr 1 :-) Poza wyznaczonym na dany dzie艅 menu nie wk艂adam do otworu g臋bowego NIC! A jem do 19ej! bo wieczorem najtrudniej mi przesta膰 wi臋c lepiej nawet nie zaczyna膰 :-) Do tego oczywi艣cie codzienne 膰wiczonka ( godzina to minimalne minimum ) Nadchodz膮cy s膮dny dzie艅 troch臋 zachwieje moim trybem 偶ycia ale postaram si臋 jak najmniej odbiec od obranego standardu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
heej! Dzi艣 zaczynam od tu艅czyka z makaronem orkiszowym potem zupa og贸rkowa grejfrut jogurt lub twar贸g zaraz po膰wicz臋 troch臋 r臋ce hantlami, nogi i brzuch a za godzin臋 lec臋 na rower AAaadzi艣 na wadze 62,5 kg :-D bior膮c pod uwag臋 fakt, 偶e jestem przed okresem bardzo mnie to cieszy :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
dzi艣 ponownie 62,5 kg 艣niadanie owsianka z 偶urawin膮 obiad pomidorowa kolacja warzywa z patelni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja mam okres i wpierdzielam s艂odkie. Nie wiem co za cholera mnie napad艂a. Moge nic innego nie je艣膰, g艂odna nie jestem ale na s艂odycze mnie ci膮gnie. I pij臋 herbaty z mlekiem, jedna za drug膮. Masakra. Biegam co dzie艅 po godzinie, tyle chocia偶 na plus.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
ojoj :-D ja te偶 mia艂am okres ( na szcz臋艣cie si臋 ko艅czy ) i po偶era艂am s艂odycze :-P kto tak nie mia艂 ten nie zrozumie, 偶e to silniejsze! Zacz臋艂am na nowo, pocz膮tek marca, poniedzia艂ek, koniec okresu - idealny moment! Nie wa偶y艂am si臋 dzi艣 ale zak艂adam, 偶e startuj臋 z tego pu艂apu, co ostatnio ( 63,5 kg ) . Chc臋 doj艣膰 do 55 kg do Wielkanocy, najdalej do ko艅ca kwietnia. A do ko艅ca marca chc臋 wa偶y膰 poni偶ej 60 kg. Podesz艂am do tego matematycznie i wyliczy艂am, 偶e w tym celu musz臋 przy diecie 800 kcal spala膰 500 kcal dziennie. Zrobi si臋 :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
hop hop hej ho?!?!? jeste艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na wadze 61,3 kg :-) Utrzymuj臋 diet臋 800 kcal, 膰wiczy膰 na razie nie 膰wicze bo jestem po zabiegu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
No gdzie jeste艣?????? Dzi艣 zapomnia艂am si臋 zwa偶y膰. Ale co艣 czuj臋, 偶e cel nr jeden zostanie osi膮gni臋ty du偶o wcze艣niej , ni偶 my艣la艂am :-) Pi臋kna dzi艣 pogoda, ch臋tnie wysz艂abym na rower ale jestem na l4, wprawdzie mam zalecenia 2, ale nie wiem czy jazda na rowerze podchodzi pod zakres czynno艣ci, kt贸re mo偶na wykonywa膰... Na pewno po膰wicz臋 dzi艣 w domu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m艂贸dkaaaa
61,2 :-D powolutku powolutku... mo偶e wiosn臋 przywitam ju偶 z pi膮tk膮 z przodu??? :-D

Udost臋pnij ten post