Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie macie noworoczne postanowienia

Polecane posty

Gość gość

Ja zaczac oszczedzac na czarna godzine :-) to przed wszystkim

Gość gość
schudnąć ! ok 10 kg i będzie super ;)

Gość gość022
schudnąć zdrowiej się odżywiać regularniej ćwiczyć odkładać co miesiąc trochę pieniędzy być milsza dla ludzi więcej się uczyć zrobić tatuaż albo dwa

Gość gość
Schudnac o jeden rozmiar przez bardziej regularne chodzenie na ćwiczenia. Znaleźć wymarzona prace. Przeprowadzić się. Kupic skórzaną sukienkę.

Gość fghjkl
znalezc prace schudnac isc na prawko

Gość gość
a ja schudnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnać 32kg żeby wkońcu mieć prawidłową wagę, straciłam już16 :) odkładać 500zł po wypłacie, poznać fajnego chłopaka i może się pobrać:)? To ostatnie pod wielkim znakiem zapytania:)

Gość taka sobie jaaaaa
- schudnąć do 49-50 kg, czyli jakieś 8 kg chciałabym, - znów zacząć regularnie ćwiczyć, - przestać zachowywać się jak debil po alkoholu a najlepiej to przestać pić całkiem, - obronić się na 4.5 lub 5 :P - pójść na magisterkę - znaleźć porządnego faceta

Gość gość
zdać prawo jazdy i nauczyć się bepiecznej jazdy ___________________________ najlepsza pomoc drogowa http://www.hol24.pl/

Gość gość
odstawić niektóre dragi :D

Gość gość
postanawiam , nie mieć żadnych postanowień. Przez wszystkie ostatnie lata i tak mi się nie udało chociaż w połowie zrealizować wcześniej założonych. Więc w przyszłym roku będzie bez postanowień. Pełen luz.

Ja chciała bym zatrudnić się albo zostać wolontariuszem w takim stowarzyszeniu jak np http://celestyn.pl/ . Myślałam o hospicjum, albo o domu późnej starości. Trochę boję się, że nie dam sobie rady psychicznie, ale chcę w końcu spróbować, trzeba pomagać innym.

Gość gość
raczej nie robię postanowień, ale teraz wyjątek. nie narzekać mniej rozpamiętywać złe rzeczy zacząć budowę domu (to ja od tego bachora :D)

Gość gość
rzucić palenie, zrobić prawko.g