Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żonaty facet wypytuje mnie o życie prywatne a sam nie mowi nic o żonie

Polecane posty

Gość gość

Zonaty gośc pyta mnie nieustannie o facetów i życie prywatne a sam nie mowi nic o zonie jak pytam. Jedynie to o dziecach cos wyduka a o żonie nic. Fakt jest miedzy nami namietnposc i kiedyś poszlo to trochę za daleko ale to już przeszlosc. Wkurzaja mnie te jego pytania i brak z kolei stwierdzen odnośnie zony. Z Czego to wynika?

Gość gość
z szacunku do zony. zona byla dziewica , oddala mu cnote i na pewno nigdy by sie nie seksila z zonatym. on chce wiedziec czy jestes taka latwa dla wszystkich

Gość gość
Zona na pewno nie była dziewica. mało tego gzila się z nim, kiedy on był w związku z inna kobieta. Ja przy jego babie jestem aniołem. po cholerę wiec pyta o mojego faceta?

Gość Badyl 39
pyta o Twojego faceta, bo pragnie z nim analnego zbliżenia. każdy facet skrycie o tym marzy , nie wiedziałaś o tym ??

Gość gość
przestań głupia szmato oczerniać jego żonę. w pierwszym poście sama się przyznalas, że on nic nie mówi o swojej żonie. więc skąd masz takie informacje? materacem ich bylaś?

Gość gość
Ja nie oczerniam jego żony. Ale to ze gzila się z nim jak on był z inna kobieta zaręczony to akurat wiem, bo o tym było glosno. Wycieruch dawala mu tylka kiedy on mieszkal z kims innym i planowal slub. mało tego wrobila go na bachora żeby rozwalić mu związek i mogl się z nia ozenic. tyle.

Gość Singel8
he he, serio pani chciałaby wiedzieć coś o żonie?

Gość gość
bo liczy jeszcze na seksik dlatego pyta czy kogos masz. a o starej nie mowi bo nie chce abys zmienila zdanie.

Gość gość
Mnie to zwisa i powiewa. teraz traktuje go jak kumpla wiec gadki sa normalne jak z kumplami. On jako jedyny nie gada o żonie mimo ze wszyscy moi kumple jakos nie wstydzą się o swoich żonach opowiadać. On jeden wstydzi widocznie się o niej gadac.

Gość gość
nudzi mu sie chce troche wciagnac sie w twoje zycie poprostu z nudow-to wampir energetyczny zobaczysz on chce urozmaicic swoje nudne zycie ;a ty sie wcagasz emocjonalnie:

Gość gość
jak nie mowi o swojej starej to widocznie nie ma się czym pochwalić.

Gość gość
Popieram. Widocznie nieatrakcyjną ma żonę i do tego głupią dletgo woli nie mówić. Proste. Gdyby ożenił się z Claudią Schiffer na bank by o niej bez przerwy gadał.

Gość gość
Tez tak mysle. Brzydka ma zone to nie gada. tak trudno ci to zrozumieć?

Gość gość
A ja myślę że facet dobrze robi. Która laska lubi słuchać o żonie swojego... jakbyś go zwała. Zwłaszcza jeśli facet liczy na koleżeńskiego lodzika z twojej strony;)

Gość gość
Koleżeńskiego lodzika nie będzie. Więc po cholerę sam wypytuje a nic nie mówi?

Gość gość
Swojego faceta już mam i go nie zdradzam

Gość gość
Sluchaj. Sama wiesz, ze ten czlowiek nie postepuje dobrze. Zdradzal swoje narzyczone, zdradził zone. Widac lubi miec wszystkie kobiety pod kontrola, wiec Cie wypytuje. Sama sie zapytaj dlaczego o zonie nic nie mowi. A najlepiej nie gadac z takimi. Ma zone, dziecko to niech ich pilnuje.

Gość gość
jestes tylko dupa do ******** a nie do zwierzen ot i cale wytlumaczenie a pyta cie o innych bpo wydaje mu sie ze jest wyjatkowy i boi sie ze d**y dajesz tez innym glupie p***y bez dumy

Gość gość
Akurat o dziecku i o swej pracy to mówi nieustannie. Więc częściwoo też się zwierza. A czy jest wyjątkowy to nie wiem. Mój obecny narzeczony bije go na głowę.

Gość ktokolwiewidzialktokolwiekwie
ze zwyklego strachu jeszcze bys narobila syfu jakbys za duzo wiedziala :D

Gość gość
taki jeden usilnie chciał lodzika ,więc zaprowadziłam delikwenta do zagrody a poniewaz miał promile to dziada przystawiłam do cielaka,I maiał loda

Gość gość
Ja bym syfu narobiła? A z jakiej racji? On syf w chacie już dawno ma, nie trzeba mu go robić.

Gość gość
Bo jest idiotą. Nie wiesz że żonaci to idioci?