Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

która dieta lepsza Dukana czy South Beach

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie - w sumie różnią się tylko początkiem (Dukan bardziej restrykcyjny), a potem mają zbliżone założenia. Chciałabym schudnąć ok. 10 kg. I niech nikt nei pisze, ze najlepsza MŻ, ponieważ ja muszę mieć rygor - listę co wolno, a co nie, konkretną dietę - bo tylko wtedy udaje mi się apetyt utrzymać w ryzach. Na MŻ mam mniejszą silną wolę.

Gość gość
sb na 100 % polecam :)

Gość mandidina
Ja od 4 miesięcy jestem na Dukanie. Mam 167 cm i na początku ważyłam 77 kg. Teraz ważę 63. Zleciało mi to niesamowicie szybko zwłaszcza, że w ogóle nie czułam, że jestem na diecie i co najważniejsze to nie chodziłam głodna. Teraz przymierzam się do fazy utrwalenia wagi. Na diecie SB nie byłam więc nie mam porównania ale po Dukanie jestem zadowolona.

Gość Sandraa88
Ja byłam na tej SB i jestem usatysfakcjonowana. Schudłam, ale oprócz zasad diety ćwiczyłam i stosowałem te tabletki wspomagające odchudzanie - www.skracaj.com/e51f.html . Po kilku miesiącach osiągnęłam swój wymarzony cel - wagę 51 kilogramy (miałam do zrzucenia 17 kilo).

Gość gość
najlepsza to dieta ewy dąmbrowskie wykłady na yutube radawa leczy cały organzm i poznacz dlaczego sie choruje

Gość gość
dąbrowska wcale nie jest taka najlepsza - byłma na niej całe 6 tygodni i schudłam, ale: - było mi bardzo zimno, więc na zimę nie jest to dobra diera - jest teraz mało warzyw - oprócz schudnięcia żadnych zdrowotnych korzyści nie zauważyłam - paznokcie się nadal rozdwajały, wlosy wypadały, przebarwienia na twarzy nie zniknęly, cellulit także nie, katar sienny też nie.

Gość gość
najlepsza jest sb