kowalczykowa 0 Napisano Grudzień 29, 2013 Witam, bardzo proszę o opinię wszystkich, którzy mieli do czynienia z tym zespołem. Czy grają na poziomie, czy zabawiają gości, czy robią częste i długie przerwy i ogólne wrażenie..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A7Xmylove Napisano Grudzień 31, 2013 Zespół świetny! Polecam bardzo, bardzo ;) Są warci każdych pieniędzy, bo zabawa z nimi jest niezapomniana! Bardzo sympatyczni Panowie, podchodzą do tematu profesjonalnie. Repertuar mają bardzo zróżnicowany, więc każdy znajdzie coś dla siebie ;) A grają jak to się mówi "pod nogę", więc sama ich nazwa to synonim nocy przetańczonej do białego rana:) Jak na weselny zespół grają długo i robią krótkie przerwy. Kilka imprez już bawiłam się przy ich muzyce więc polecam, nie zawiedziesz się ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A7Xmylove Napisano Grudzień 31, 2013 Jeszcze jedno, w styczniu grają kilka dancingów w Andrychowie, więc można samemu się przekonać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 mają bardzo napiete terminy,ale są warci swojej ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 1, 2014 Na moim weselu też będą, bawiłam się kilka razy przy ich akompaniamencie i szczerze także polecam! Ale to fakt wesele mam za 1,5 roku, rezerwowaliśmy u Nich termin pół roku temu i z miejscami na te cieplejsze miesiące już pomalutku było krucho. No ale to też o czymś świadczy, skoro terminy na dwa lata w przód po zaklepywane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość09876 Napisano Styczeń 11, 2014 a wiecie ile mniej więcej bierze ten zespół za jeden dzień wesela?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 11, 2014 nie jestem pewna ale chyba 5500zł w zeszłym roku płaciła koleżanka,ale było warto bo zespół z******ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 5 tys za jeden dzien, 6,5 tys za dwa, sa warci tej ceny. Z reszta w ich okolicach inne bardzo przecietne zespoly tez biora w tych granicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 właśnie dla tego potrzebują takiej taniej reklamy ja myślę że krucho z zamówieniami za 5000zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 12, 2014 No dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 31, 2014 No tak tylko o który zespół Ci dokładnie chodzi,bo jeden jest z okolic Warszawy z którym miałam do czynienia i bardzo polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 Tak, jesli chodzi o zespół Różowa Pantera Cover Band to jak najbardziej! Kapela z siedzibą w Skierniewicach, są bardzo znani w mazowieckiem i łódzkiem, ja akurat bawiłam sie z nimi w okolicach Skierniewic. Fantastyczna ekipa, klasa, wylacznie na zywo, normalnie jak na dobrym koncercie... Wybawilismy sie ze znajomymi genialnie. Szczerze polecam! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 miedzy różowa pantera band a różowa pantera COVER band jest różnica, więc wiadomo już chyba o którą kapelę chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 Jest jeszcze jedna gdzieś z okolic Krakowa czy Wadowic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 typowy zespół Różowa Pantera Band jest z okolic Wadowic, inne mają podobne nazwy ale nieco zmodyfikowane, tak jak np ta z tym 'cover' w nazwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 4, 2014 a to akurat nie wiadomo który jest typowy a który nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość an_tek Napisano Luty 8, 2014 "typowy" - haha, dobre :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 8, 2014 ci z wadowic to są naprawdę na poziomie tylko nie wszystkich na nich stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 9, 2014 nas nie stać, ale zapłacimy ich z pieniążków z kopert :) akurat na muzyce na weselu nie można oszczędzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2014 ale ktoś wyskoczył z tym ,,typowy" :) faktycznie sprawdziłam w googlach i jeden ma w adresie pl drugi com,to pewnie dla kogoś z Warszawy typowy będzie jeden,a dla kogoś z Krakowa drugi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 21, 2015 Witam chciał bym usłyszeć obecne opinie na temat różowej pantery band. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość irelpermarb1971zyugx Napisano Styczeń 21, 2015 Jest jeszcze jedna gdzieś z okolic Krakowa czy Wadowic. Jasne http://url.oldenburg.info/31 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prevanewov1983fmmpt Napisano Styczeń 21, 2015 właśnie dla tego potrzebują takiej taniej reklamy ja myślę że krucho z zamówieniami za 5000zł Jasne http://vcup.in/jHed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2015 A czy słyszał ktos już może jak gra www.key-band.pl ? Dzieki z gory za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 12, 2015 Różowa Pantera Cover Band Skierniewice- grali u mnie na weselu i zdecydowanie NIE polecam. Faktycznie początek mieli super, ładnie grali i śpiewali ale SIĘ UPILI. Nie wiedziałam, że w tych czasach to jest jeszcze możliwe. Wokalistka biegała po sali z mikrofonem i miała swój świat, jej koledzy byli również pijani jednak że starali się trzymać fason (oczywiście kiepsko im to wychodziło). O 6 rano jak przyszło do zapłaty to wszyscy z zespołu spali pijani na stole. Jeden Pan sprzątał sprzęt, który podejrzewam był kierowcą i nie był członkiem zespołu. Dodatkowo umówiliśmy się, że przyjadą do domu Panny młodej i się nie pojawili i nawet nie przeprosili. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 19, 2015 Ja z kolei polecam serdecznie Oktan Band! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka i Przemek Napisano Maj 27, 2015 Czy na pewno mowa jest ciągle o tym samy zespole? W ostatni weekend Różowa Pantera grała u nas na weselu i jesteśmy zachwyceni. Dostaliśmy od gości dużo pozytywnych opinii na ich temat. Wszystko co było umówione wcześnie z zespołem odbyło się ustalonym czasie i nie było żadnego problemu z małymi zmiana podczas wesela. Wokalistka świetnie poprowadziła cała imprezę zabawiając nas i gości. Świetnie grają i śpiewają. Byliśmy też wcześniej na weselu gdzie grali i taż było super. POLECAMY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 23, 2015 Ja na weselu mialam zespol www.key-band.pl bardzo bardzo polecam, niesamowite wrazenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2016 Zespół Różowa Pantera ze SKIERNIEWIC totalna porażka... Połowa osób na weselu niezadowolona, nie dość że co 4-5 piosenek przerwa pół godziny jak by to oni gośćmi byli to jeszcze piosenki tylko na lata 80te, dobra rozrywka dla osób starszych, napewno nie dla młodych... porażka !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FOTO_SKC Napisano Czerwiec 16, 2016 Różowa Pantera ze Skierniewic - współpracowałem z tym zespołem kilkakrotnie, także moze widzę trochę wiecej niż przeciętny gość. Przerwy są zależne WYŁĄCZNIE od pracy kuchni. Na ostatniej naszej wspólnej imprezie musieli schodzić po trzech (!) piosenkach, bo kuchnia sobie godziny dań pozmieniała. Życie. Repertuar - kwestia gustu Państwa Młodych. Bo to oni wybierają zwykle piosenki. Jak nie znają swoich gości to kiepsko. Pantera to koncertowe granie na żywo - dużo dobrej muzyki, mało DP i zero wiochy. Klasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach