Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co o tym myślicie

Polecane posty

Gość gość

zaczęłam się spotykać z pewnym gościem, ostatnio pierwszy raz uprawialiśmy sex i NIC , normalnie nie umiał w żaden sposób mnie podniecić, ani pocałunki ani mineta ani masaże, NIC TOTALNIE NIE DZIAŁAŁO jak myślicie, czy to ze mną cos nie jest tak ? czy może jemu brak umiejętności? czy da się na siłę podniecić?

Gość gość
może po prostu wybrałaś nie tego mężczyznę

Gość gość
Jesteś popsuta.

Gość error85
a ty jak go podniecałaś?

Gość gość
jemu dużo nie trzeba, wystarczyło że mu powiedziałam ze specjalnie dla niego kupiłam bieliznę jaką lubi i zrobiłam mu loda

Gość error85
wyglada na to ze on miał malo doświadczenia możesz z nim o tym rozmawiać lub go olać

Gość gość
jak mam z nim o tym rozmawiać? to by trzeba subtelnie powiedzieć chyba. znamy się od niedawna. nie chciałabym go urazić. jak mu powiem, że nic nie potrafi , to raczej już będzie koniec znajomości

Gość error85
możesz mu powiedzieć spokojnie że seks z nim to nic ciekawego lecz spokojnie, możesz na to zaradzić mówiąc mu krok po kroku co robi nie tak i w czasie kolejnej zabawy instruując go może trochę to potrwa lecz powinien zajarzyć. chodzi o to byś nie wybuchała gniewem zwykła rozmowa nikogo nie obraża