Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o 20 kg za dużo

wszyscy we mnie zwątpili zwątpiłam i ja

Polecane posty

Gość o 20 kg za dużo

Moja sytuacja jest wrecz tragiczna ;(( jeszcze rok temu bylam super laska, wygladalam fajnie. No, ale nie owijajac w bawelne przytylam i to sporo na wlasne zyczenie...;( coraz czesciej slysze jakies dolujace komentarze ;(( nie ukrywam ze to bardzo przykre... ;( zaraz po sylwestrze biore sie za siebie, ale teraz prosze Was o pomoc. 1 lutego mam studniówke czyli zostanie mi tylko miesiac na zrzucenie pare kg...chociaz pare...pomozecie dziewczyny wybrac jakas dietke sensowna?? Zawalilam sprawe totalnie i nie ma dla mnie usprawiedliwienia...blagam POMOCY ;(((

Gość gość022
Ja rok temu wygądałam super, osiągnełam idealną waga, ćwiczyłam, miałam nawet swój wymarzony kaloryfer na brzuchu. Od pół roku totalnie wszystko olewam, utyłam i czuję się okropnie, pewnie podobnie jak Ty, też dalam ciała, a planowała na tego sywlka być spowrotem w formie. Polecam zapisać się na siłownie,od razu po Nowym Roku, albo nawet jutro, co do diety to ograniczy węglowodany i kalorie np do 1500, cudów po miesiącu nie będzie,ale na pewno poczujesz sie lepiej.

Gość o 20 kg za dużo
Super, ze mnie rozumiesz...a Ty masz zamiar cos zrobic ze soba? Wiem, ze po miesiacu nie bedzie cudu, ale moze jednak pare kilo...

Gość o 20 kg za dużo
Up

ja radzę oczyszczanie organizmu kaszą jęczmienną!!! Oczyszczanie polega na tym, że przez pierwsze 3 dni jesz tylko samą kaszę - niesoloną ! - 5 razy dziennie. Po 3 dniach wprowadzasz duszone warzywa i tak ciągniesz do 10-14 dni. Oczyszczanie polega na tym, że czyścisz jelito grube ze złóż kałowych, które zalegają nam nawet kilogramami, dlatego po 10 dniach takiej diety możesz stracić nawet 10 kg. Później patrz na to co jesz - owoce, warzywa jedz nawet kilogramami. Słodkich i słonych sobie odmów w zupełności. IO nie pij napoi słodzonych, ze smażonego też zrezygnuj. A na kilka dni przed studniówką, też sobie zrób oczyszczanie kaszą, ale 3 dniowe. Możesz też zakupić w aptece preparat, który redukuje ilość wody w organizmie - dodatkowo stracisz ok. 2-3kg. Powodzenia i nie dziękuj! :)

Gość o 20 kg za dużo
Ojeej, jestem w szoku ! Z ta kasza to powaznie? Sprawdzalas na sobie?;)

Gość gość
lepsza jest kasza jaglana - jest krolowa kasz i na oczyszczanie jest najlepsza ma mnostwo witamin , jest tu tez taki temat o kaszy jaglanej

Gość gość
A tak, tak widzialam ze jest taki temat. Poczytam na pewno... ;) a nie ma po takiej kuracji jakis efektow ubocznych? Hehe

Gość gość
mnie lekarz powiedzial ze nie wiecej niz 3 dni samej kaszy a potem dodawac warzywa jakies chude miesko

Gość gość
Aa znaczy po trzech dniach tez kasza ale z dodatkami? A od kaszy nie mialas zaparc lub tego typu dolegliwosci?

Gość gosc 333444
ja bylam na sb , super dieta schudlam ponad 15 kg w 2,5 miesiaca , z wcale nie jakiejs duzej nadwagi teraz od 5 lat nie mam jojo , waga mi sie waha tak 1-2 kg , [polecam

Gość gość
nie mialam zaparc , zreszta ja na zadnei diecie nigdy nie mialam zaparc

Gość gość
Hm..szczerze przyznam, ze nie jestem znawca diet i nie wiem na czym ona polega... opowiesz cos wiecej?

Gość gość
mnie lekarz powiedzial ze zadna mono dieta nie jest zdrowa, wiec mysle ze 3 dni na samej kaszy i dosc , reszte juz warzywka gotowane i chude miesko, dodawac

Gość gość
No tak tez myślę... mam nadzieję, ze mi sie uda ;))

Gość gość
uda sie - powodzenia ja sobie zrobie oczyszczanie kasza ale 2 stycznia dopiero

Gość gość
Nie dziekuje, ja tez po nowym roku- rzecz jasna;)

Gość gość
okey . :)

Gość gość
nie załamuj się, może spróbuj acai berry, tego środka z rankingu rankingtableteknaodchudzanie(kropka)pl ja zamówiłam sobie pierwsza paczkę i czekam na kuriera

Gość gość
moja koleżanka zrobiła sobie parę miesięcy temu oczyszczanie kaszą jaglaną - kuracja trwała 10 dni (3 pierwsze sama kasza + 7 dni kasza z warzywami). Straciła 12 kg i czuje się świetnie. Teraz jest na zdrowej diecie - je normalnie, ale uważa na produkty kaloryczne i ciężkostrawne. No i tak straciła jeszcze dodatkowe 5kg - i naprawdę wygląda super !!!! Więc wcale nie wielkim kosztem można fajnie wyglądać :) 10 dni to przecież nie tak dużo prawda ? W skali tego miesięcznego obżerania można się chyba poświęcić hehe!

Gość o 20 kg za dużo
Dla mnie to jest nie do uwierzenia:O 12 kg? I to zaledwie w 10 dni? Jestem juz na skraju zalamania wiec chwyce sie wszystkiego i juz po jutrze zaczynam...ale nie wiem jakie beda tego konsekwencje...:)

Gość gość
Moze ktos jeszcze sie wypowie?

Gość gość
poczytaj temat o kaszy jaglanej i dowiesz sie wszystkiego

Gość Julita876
Zacznij mnie je jeść ale zróżnicowanie. do tego sporo ćwicz, np. w domu jakieś brzuszki po czterdzieści minut, czy inne ćwiczenia. Ewentualnie możesz wesprzeć się tak, jak ja, tymi kapsułkami wspomagającymi odchudzanie - www.skracaj.com/2d38.html. Mnie udało się zrzucić 16 kilo w kilkanaście tygodni.