Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniqua1

Jazda samochodem

Polecane posty

Gość Moniqua1

Otóż za niedługo sylwester i oczywiście przypadło mi jako kobiecie prowadzić samochód. Wszystko byłoby fajnie ale nie mogę sobie wyobrazić że nie damy sobie całusa albo nie bedziemy się całować w takim dniu... I stąd to pytanie. Jeśli ja nie będę piła a będzie robił to mój facet i będziemy sie całować to czy jest możliwość że w razie kontroli policji alkomat coś wykaże

Gość gość
pierwszy raz słyszę żeby z całowania można było nałapać promili

Gość gość
jak z języczkiem to tak

Gość Moniqua1
Dzieki za odp ! :) Sorki za pytanie ale jestem świeza posiadaczka prawka i nie chce go stracic z takiego powodu. Stąd to pytanie :) Mógłby ktoś jeszcze podzielić sie swoją opinia ? :)

Gość Moniqua1
Ewa z calym szacunkiem mogłabyś odpowiedzieć co myslisz na temat pytania ktore zadałam bez obrażania :)

Gość gość
głupszego pytania nie słyszałem

Moniqa, z całym szacunkiem, ale nie dałam rady. Twoje pytanie zwaliło mnie z nóg i tylko tyle mogłam napisać z poziomu gruntu.

Gość Moniqua1
luz :) Więc może podziel sie tym co myślisz na temat pytania a nie zastanawiaj sie nad tym czy mam mozg czy nie :)

Gość gość
Ewa333333 a ty taka mądra jesteś?? mam c**przypomnieć głupia ściero, jak prostych procentów nie potrafiłaś obliczyć???? buahahahaha :D:D to przypominam http:/ /f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5759486 więc badz tak dobra i stul swój pomarszczony głupi pysk :)

Gość gość
istnieje możliwość przetransportowania wraz ze śliną pewnej ilości alkoholu do twojego organizmu więc wcale bym taki pewien nie był

Wiesz co? Myslałam, że z moich ironicznych wypowiedzi wywnioskowałaś, jaka jest jedyna oczywista prosta odpowiedź na twoje pytanie. Ale jednak nie :) Więc moze napiszę: Nie podniesie ci się poziom alkoholu ani w wydychanym powietrzu ani we krwi od tego, że będziesz całowała pijaka. I jeszcze na marginesie - przypadło c**prowadzić samochód nie jako kobiecie, tylko jako jedynej trzeźwej w składzie samochodu, jak sądzę. Mam tylko nieodparte wrażenie, że twój pijany facet prowadziłby to auto lepiej niż ty na trzeźwo. Mam nadzieję, że nei mieszkasz w Lublinie i nie spotkam cię na swojej drodze.

Gość gość
EWA333333 ciebie lepiej żeby nikt nie spotkał na drodze, ty nawet nie wiesz co to jest skrzyżowanie bezkolizyjne buahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D ale swoje nic nie warte 3 grosze wszedzie musisz wcisnąć!!!! żal du/pe ściska normalnie!!! l za ile kupiłaś prawo jazdy??? http:/ /f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3502212 buahahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość jedynkowata
Hahaah. KOchana autorko na pewno będziesz "narypana jak szpadel" i to po samym cmok. Poważnie. Nie ryzykuj szkoda życia. Pomijam już to, że od języczka to na pewno w ciąże zajdziesz..bliźniaczą:)

Gość gość
W Polsce są tak niskie normy że z tym całowaniem bym nie ryzykował