Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milka800

Jaki inhalator dla dziecka

Polecane posty

Czy znacie jakieś inhalatory z przeznaczeniem dla dzieci? Znalazłam informację o inhalatorach PiC Solution. Macie jakieś doświadczenia z nimi?

Gość krasowka
DIagnostic nano polecam, bo niedrogi, solidnie wykonany i cichy, dla mnie mega <3

Gość gość
Ja kupiłam bardzo fajny inhalator w tym sklepie www.almamed.pl. Wybraliśmy ładną niebieską foczkę. Moje dziecko chętnie inhaluje się i jest tym bardzo zaciekawione.

Gość gość
Sanity ma teraz fajną promocję na swoje produkty, ja potrzebowałam inhalatora i zamówiłam zestaw Mesh + Baby temp czyli inhalator plus do tego termometr IR gdzie mi łącznie to wyszło prawie 100 zł taniej niż jakbym osobno brała.

Gość gość
Ma sensowne promocje Sanity od jakiegoś czasu na zestawy urządzeń, ja wziąłem Silent Mesh + BabyTemp z rabatem koło stu złotowym i akurat inhalator spieniężyłem ale już z termometra korzystamy ;-)

Gość gość
Warto sobie sprawdzić promocje u Sanity, dużo teraz różnych zestawów sprzedają taniej, sama się skusiłam na Silent Mesh + BabyTemp bo był mi potrzebny i inhalator i nowy termometr bo stary pękł

Gość gość
Cicho pracuje Baby, nie ma jakiś drgań, szumu i innych dystraktorów które by dziecko stresowały i przeszkadzały w inhalacji. Nadaje się do różnych leków, terapii, na górę i dół dróg oddechowych

Gość gość
Długo się namyślałam jaki inhalator zamówić ale stanęło na włoskim Novama Familino Pro. Nie mam do niego jakiś zastrzeżeń, faktycznie wykorzystuje lekarstwo nie wytraca mgiełki, ekonomiczny i praktyczny w codziennym użytku.

Gość Odpowiadam

A może taki? Zobacz sobie na specyfikacje: ceneo.pl/28615534#tab=spec