Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza antykoncepcja dla mlodych dziewczyn

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam 16 lat i zaczynam wspolzyc z chlopakiem. Jezeli chcecie mnie tutaj oceniac to prosze zebyscie zatrzymali swoja opinie dla siebie. Jaka polecacie antykoncepcje? Chcialabym cos co latwo by bylo ukryc przed rodzina i zebym miala krwawienie.

Gość gość
Prezerwatywa, bo z tabletkami miałabyś wiecej zachodu.

a nie możesz po prostu porozmawiać z mamą ? Też się zastanaawiałam ale z prezerwatywami nie ma pewności , a potem łapiesz schizy że dziurawa była czy coś -.-

Gość gość
Nieee,moja mama by mnie chyba zabila...Nie moge z nikim o tym pogadac, tylko z przyjaciolka

Gość gosviu19
Wez sie o nic nie boj kup prezerwatywy jak sie uda to niech twoj chlopak zalozy 2 na ptaszka bedziesz miec wtedy pewnosc co do tych srodkow to niekture moga byc szkodliwe dla twojego wieku wiec lepiej nieryzykowac jak chcesz to poszukaj jeszcze czgos w necie

Gość gość
najlepsza antykoncepcja to brak seksu. 100% skuteczna metoda

Gość gość
ja używam prezerwatywy i tylko dni niepłodne :)

Gość gość
dwie gumki na raz odradzam. Właśnie wtedy słabnie antykoncepcja bo one trą się o siebie i jest większe ryzyko pęknięcia. Co do tabletek to tez ich nie polecam. w tak młodym wieku nie powinno się ingerować żadnymi hormonami w organizm bo jeszcze własne się stabilizują

Gość gość
Ty sex zostaw mamie,a ona niech cię przytuli do cycka i założy c***ampersa na c**kę

Gość gość
seks TYLKO w dni niepłodne i ZAWSZE z prezerwatywą ze środkiem plemnikobójczym wystarczy

Gość gość
najskuteczniejszym środkiem zapobiegawczym ciąży są tabletki anty. Ale jesteś na to za młoda. Więc może jednak zastanowić się trzeba, czy naprawdę jesteś gotowa na ewentualną wpadkę? Tak ci spieszno do tego seksu? Czy Misiu szantażuje, że jak seksu nie będzie to sobie znajdzie inną?

Gość gość
Najlepsza to nie pokazywać c**y płci odmiennej

Gość pomocnica123
Nie przejmuj się tym co niektórzy tutaj piszą, że za młoda jesteś. Jestem w tym samym wieku, od nie całego miesiąca zaczęłam uprawiać seks z chłopakiem i to nie dlatego, że on chciał, bo on powiedział, że do niczego mnie nie zmusi, że będzie czekał tyle ile trzeba. Sama chciałam, wiadomo, że byłam strasznie ciekawa jak to jest i w ogóle. Z mamą jeszcze o tym nie rozmawiałam i nie mam zamiaru w najbliższym czasie. My z chłopakiem używamy prezerwatyw, raz nam prezerwatywa pękła, na szczęście było to na samym początku. Z resztą chłopak czuje, jak gumka pęknie, więc jak jest opanowany, to nie ma żadnego problemu :)

Gość gość022
Ja w Twoim wieku zaczelam brać tabletki, uważam,że to najlepsza metoda, prezerwatyw nie lubię.

Gość gość
polecam tabletki antykoncepcyjne najlepiej Artizie sama ją biore tania , nie ma skutków ubocznych i też jestem młoda, bo mam nie skonczone 19 lat. jeżeli tabletki sprawią ci trudność to plasterki tylko problem z chodzeniem na basen. bo chlor ułatwia odklejenie się plastra , a normalne kąpiele nie przeszkadzają. kolejnym popularnym środkiem anrtkoncepcji jest prezerwatywa to już chłopak musi być odpowiedzialny musi ją dobrze nałożyć i wyczuwać czy pekła czy nie z tym środkiem anty jest tysiąc myśli na minute pękła nie pękła itd bynajmniej na początku. warto obliczać dni płodne i niepłodne i wtedy nawet z gumką masz większość pewność , bo 100 % nigdy nie masz :) mam nadzieje , że chodź troche pomogłam

Gość gość
jesteście jeszcze bardzo młode, dziewczyna która pisze o opanowaniu chłopaka bardzo naiwna ;-) na prawdę opanowanie to bardzo pożądana cecha, ale antykoncepcji nie zastąpi ;-)

Gość pomocnica123
dobrze wiem, że nie jest łatwe podczas podniecenia przerwać stosunek, bo gumka pękła, jednak mój chłopak dał radę, woli przerwać to wszystko niż żeby potem dzieciaka miał :)

Boisz sie, ze Cie mama "zabije " a co zrobisz jak zajdziesz w ciaze? Bo chyba wiesz , ze nie ma 100 procentowej antykoncepcji? :)