Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkkkadf

czy to poronienie pomocy

Polecane posty

Gość mkkkadf

Wspolzylam w czasie dni plodnych, kilka dni po stosunku mialam nieznaczne roozowe plamienie , 10 dni po zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywny choc po 5-10 min pojawilo sie takie rozowe zabarwienie, a nawet bardziej jego cien w polu T. Od kilku dni bola mnie piersi i sa wieksze, bardziej niz na okres. Dzis bolal mnie krzyz i boli teraz do tego krwawie , niby termin miesiaczki ale zlle sie czuje dzis caly dzien kreci mi sie w glowie i mdli mnie zaczelam krwawic i ta krew sjest rozowa troche czerwona. Czy to moze byc poronienie ?? Przepraszam za chaos mojej wypowiedzi, jestem strasznie zestresowana

Gość mkkkadf
Dodam,ze podbrzusze boli mnie troche bardziej niz na okres i wydaje sie takie ,,ciezsze,,

Gość gość
Idz do ginekologa

Gość mkkkadf
Nie mam mozliwosci w ciagu najblizszych kilku dni

Gość gość
nie, to okres

Gość gość
A szpital ?

Gość mkkkadf
Jestem za granica, w dodatkuku na wiosce u rodziny . Najblizszy szpital to berlin - jednak glupio mi mowic o tym. Za 4dni wracam do polski. A jak zrobie jutro test ? Wyszedlby wiarygodnie ? Mam nadzieje ze to okres...

Gość gość
Nie wiem czy test by wyszedł .

Gość gość
Najpierw przez trzy dni raz na dobę pojawiał się śluz o tak delikatnym różowym zabarwieniu, że nie byłam do końca pewna tego koloru. Czwartego dnia - krwotok - bezboleśnie - byłam w łazience, bo czułam parcie na jelita. Wstałam z sedesu i byłam w szoku. Przez cztery dni w szpitalu wydawało się, że wszystko się wyprostowało i uspokoiło. Pojawiło się nieduże plamienie - po południu. Wieczorem - sztywnienie na samym dole brzucha, falami. Przeszło, normalnie zasnęłam. Rano zaczął się pojawiać ból ze sztywnieniem. Też falami. Potem coraz mocniejszy i w jednej fali "przechodził" od przodu do tyłu, tak przez miednicę. Aha, w ciągu tego dnia z plamieniem co jakiś czas w trakcie brzucha - znacznie wyżej - jakby jeden "flaczek" co jakiś czas naprężał się ostro. Nie wiem, czy to miało coś wspólnego z tym, co stało się potem, czy to tak dodatkowo. Mam nadzieję, że u Ciebie to rozciąganie się macicy, wiązadeł czy mięśni brzucha wędrujących na boki. Czego życzę. Powodzenia.