Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ratujcie w czwartek o godz 18 powinnam zazyc tabletke anty. wzielam ja dopiero po 16 godzinach i takim oto sposobem wydluzylam sobie przerwe do 8 dni w czwartek kochalam sie z narzeczonym, czytalam duzo i wiem ze jest ryzyko ciazy bo nie bylam juz chroniona i to chyba spore ale moze mialyscie podobna sytuacje itp i jak to sie u Was skonczylo?

Gość gość
To jest wszystko zawsze trochę za ostre kryteria na wszelki wypadek. Ilość hormonów spada ale nie do zera. Masz spore szanse ze będzie ok.

Gość gość
tak wiem, ale jak czytalam to juz mam taka platanine mysli od tego ze jak nie wzielam tej pierwszej to juz wszystko na nic

Gość gość
To nie było kachanie tylko bzykanie stąd ciąża

Gość gość
narazie zadnej ciazy nie ma ale naprawde potrzebny ten Twoj komentarz

Gość gość
nie martw sie bo sama tu prosilam o rade, bo mam podobny poblem i tez takie bez sensu komentarze. ja przestalam brac tabletki i dwa dni po tym sie kochałam i równiez sie boje ale bądź dobrej myśli ja równiez jestem :)

Gość gość
cieżko, ale jeszcze troszke poczekam i zrobie test, trzymam kciuki zeby wyszlo po Twojej mysli, a co do takich komentarzy to wydaje mi sie ze kobiety prosza tu o wsparcie i dobra rade wiec nie rozumiem po co wypowiadaja sie takie osoby, ale zawsze sie znajdzie gdzies taka

Gość gość
no pewnie są zdesperowane i muszą się wyżyć na kimś kto ma taki a nie inny problem tylko niech nie zapominają , że każdą kobiete to może spotkać. Jak pojawi się okres albo zrobisz test daj znać jak wyszło miejmy nadzieje że w twoim jak i moim przypadku będzie dobrze buziaki :)