Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc swiateczny

ZNAJOMI UWAZAJA ZE LUDZIE MNIE LUBIA BOJESTEM LADNA ocencie to

Polecane posty

Gość gosc swiateczny

ostatnio kolezanka mi pojechala, ze jestem lubiana dlatego, ze jestem ladna. np taka sytuacja: w mojej okolicy jest sporo chlopakow sa to chlopaki typu chuligani- ze tak to okresle taka mala mafia, z ktorymi lepiej nie zadzierac. znam sie z nimi nie przyjaznimy sie ale sie tolerujemy, nieraz zamienimy kilka zdan. ja jestem zupelnie inna od nich. ci ludzie zawsze sie ze mna przywitaja w przeciwienstwie do moich kolezanek. one zgodnie twierdza, ze jest tak bo ja jestem ladniejsza od nich. tylko tak na prawde ja jestem osoba, ktora nie szufladkuje ludzi- kazdego traktuje rowno. kolezanki natomiast nie lubia tych ludzi bo twierdza, ze to idioci i nie cha miec z nimi nic wspolnego. a potem maja pretensje do mnie, ze ludzie ze mna sie witaja a ich udaja ze nie widza. czy uwazacie ze faktycznie jestem lubiana wylacznie ze wzgledu na wyglad? czy raczej charakter ma tu znaczenie?

Gość gość
chłopaki liczą też na twoją gościnność w kroczu :)

Gość gosc swiateczny
;) moze i tak ale nigdy taka prozpozycja nie padla. czyli co gdybym byla taka malo sympatyczna jak moje kolezanki ale ladna to tez byla bym lubiana?

Gość gość
czy ten temat naprawdę wymagał caps locka?

"czy ten temat naprawdę wymagał caps locka? " Wymagał, bo ona jest ładna :D "sa to chlopaki typu chuligani- ze tak to okresle taka mala mafia, z ktorymi lepiej nie zadzierac." Mieszkasz w jakichś slamsach, współczuję. :o

Gość martita5555
koleżanki mają trochę racji, czytając Twoją wypowiedź wnioskuję, że nie przekraczasz 17 lat... Chłopcy, szczególnie młodzi zawsze będą lubili 'bardziej' ładniejszą koleżankę bo tak już są zaprogramowani. Do tego jeśli jesteś miła i porozmawiasz z nimi lubią Cie jeszcze bardziej, ale na tym etapie wieku i w tej klasie społecznej jak ich nazwałaś 'chuligani' na pewno nie jest to lubienie Cie bez podtekstu. Nawet jeśli lubią Cie wg Twojej opinii przez to, że jesteś dla nich miła, to gdy odejdziesz zachowują się jak Stifler z American Pie.

Gość gość
Hehe przytyki brzydul, skądś to znam :D Najchętniej to ubrałyby cię w stare szmaty, bez makijażu i się śmiały, ktoś tu jest j******y? Uroda może coś ułatwiać (troszeczkę), ale brzydota/przeciętność nie utrudnia ;)

Gość gosc swiateczny
nie mieszkam w slamsach tylko w normalnej dzielnicy w ktorej sa rozni ludzie (dosc bogata dzielnica) czy ten temat wymagal CL- dla mnie tak ale skoro dla ciebie nie to po co tu zagladasz a tym bardziej sie wypowiadasz?

Gość gosc swiateczny
to jakaś brzydka c**ka napisała z tym caps lockiem, nie zwracajcie na nią uwagi:)

Dość bogata dzielnica i pseudo osiedlowi chuligani? :D Dla kogo te brednie. Dziewczynko, w życiu nie widziałaś normalnej, bogatej, ani porządnej dzielnicy.

"to jakaś brzydka c**ka napisała z tym caps lockiem" Skąd wiesz kto cię skrytykował? Jesteś tak pusta i próżna, że nie przyjmujesz żadnej krytyki, a każdy kto ją wobec ciebie zastosuje musi być brzydki? Zejdź na ziemię.

Gość gosc swiateczny
nie wiem po co osoby, które mnie nie podziwiają tu zaglądają a tym bardziej wypowiadają:O

Gość gosc swiateczny
tzn moze nie sa to typowi chuligani- pracuja, niektorzy maja niezle auta. nie zyja z kradziezy damskich torebek. ale raczej nikt im nie podskakuje bo zalatwiaja sprawy "po swojemu". oni maja okolo 25-30lat a ja jestem ich rowiesniczka.

Gość martita5555
Przepraszam, cofam to co napisałam. Ty nie przekraczasz lat 13.*

Gość gosc swiateczny
2.07- PODSZYW. a z kad wiesz co w zyciu widzialam a czego nie. sa to okolice warszawy gdzie sa domy od 200tys wzwyz. nie ma tu tzw chałup ani stodól. zreszto nie pisze tu o ludziach mieszkajacych 200metrow ode mnie tylko np 2km- w takim promieniu i tak wszyscy sie znaja a kultura moze byc juz inna.

"z kad" Na lekcje języka polskiego było pod górkę? "sa to okolice warszawy gdzie sa domy od 200tys wzwyz" To chyba są to jakieś obrzeża Mazowsza. Mieszkam w Warszawie i wiem jakie są ceny domów w okolicy. W porządnych miejscowościach sięgają nawet miliona. :D

Gość kejt mos
dobry temat a raczej tresci wypowiedzi. gdy tylko mozna wywnioskowac, ze autorka tematu to atrakcyjna dziewczyna od razu padaja wypowiedzi prubujace ja osmieszyc- zazdrosci, zawisc, chamstwo. co do pytania- uroda pomaga ale zachowanie tez jest wazne. gdybys byla ladna i nosila sie jak paw na pewno mniejsza część mowila by ci "cześć"

Gość gosc swiateczny
200tys to minimum. maksimum nie okreslilam. poza tym okolica to znaczy blisko a nie daleko wiec nie wiem dlaczego wnioskujesz ze to obrzeza mazowsza. chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem- ale ok chorych traktuje sie ulgowo.

Gość gość
Ludzie są puści ;) uroda to kwestia losowa, czego tu zazdrościć. Tobie zazdroszczą a z kogoś brzydkiego/niepełnosprawnego się nabijają. Puści ludzie "na wysokim poziomie intelektualnym" :D

Gość gość
czy ten temat naprawdę wymagał caps locka? tak wymagał, w końcu jest na forum jedna dziunia zadowolona z siebie :)

Zarozumiała analfabetka będzie próbowała wytykać problemy z czytaniem ze zrozumieniem? :D Może ciebie ci wiejscy pseudo - gangsta traktują właśnie jak chorą, stąd ta uprzejmość? No bo po co znęcać się nad kaleką umysłową. :D

Gość gosc swiateczny
scot co ci tak cisnienie skoczylo- trafilam w 10? spokojnie nie tylko ty masz wady- kazdy je ma, nie musisz sie wstydzic.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego akurat wiejskiej obory skoro w miastach mieszka jeszcze więcej prymitywnego buractwa

Gość gosc swiateczny
ooo widze, ze cisnienie wzrasta, pozadnie sie zajerzyles. spokojnie. kazdy tu jest anomimowy- nikt cie tu nie zna. a swoja droga choroby mozna leczyc- nie myslales o tym?

O moje ciśnienie się nie martw. Takie nic jak ty nie jest warte tego, by mi ciśnienie podskoczyło. Nad leczeniem sama się zastanów, polecam psychologa w ostatecznośc***sychiatrę.

Gość gość
Musisz mieć kompleksy tutaj :D inaczej cię wyzywają zarozumiałych wieśniar. Dziewczyna ma przepraszać za życie, bo jest ładna?

Gość gość
każda istota gadająca o swej urodzie na forum anonimowym bez potwierdzenia swych frustracji chociaż jednym autentycznym zdjęciem może się pocałować we własną niewiarygodną d**pe na dowidzenia

Gość gość
Scott Poniatowsky to miastowy głupek w dresach z buraczanego blokowiska :)