Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc swiateczny

ZNAJOMI UWAZAJA ZE LUDZIE MNIE LUBIA BOJESTEM LADNA ocencie to

Polecane posty

Gość gość
Do widzenia. Skoro ma powodzenie to brzydka jest? :D

Gość gość
ale debile, zazdroszczą jej urody:D co za zjeby :D

Gość gosc swiateczny
psychiatra, psycholog czemu nie. ludzie na poziomie odwiedzaja takich lekarzy w przeciwienstwie do zacofanych, ktorzy wytykaja innym wady, ktorych czesto nie ma probujac odwrocic uwage od swoich.

Gość gość
coś za dużo z niej optymizmu wypływa, podejrzewam, że właśnie te piszące o sobie w negatywnym tonie są tak naprawdę pięknymi kobietami o które warto by zawalczyć w realu :)

Gość gość
oczywiście, że te osoby są brzydkie, a autorkę chciałbym poznać i stworzyć związek:) do tego widać, że ma umiejętnośc***sychologiczne, potrafi określić, kto pisze:) a te co ją krytykują to na pewno są brzydkie (co widać:D) i nikt ich nigdy nie zechce, nie!:D

"Musisz mieć kompleksy tutaj smiech.gif inaczej cię wyzywają zarozumiałych wieśniar." Napisz to jeszcze raz, tylko po polsku. "Scott Poniatowsky to miastowy głupek w dresach z buraczanego blokowiska " Eeee blokowiska? Z zagrzybionego socjal - getta! :D "probujac odwrocic uwage od swoich" Póki co to tylko ty tutaj próbujesz ZWRÓCIĆ uwagę na siebie. Swoją drogą po co w temacie prosisz o ocenę, skoro każdego, kto myśli inaczej niż ty mieszasz z błotem? :D

Gość gosc swiateczny
miło mi za te pozytywne komentarze autorkom negatywnych komentarzy życzę mniej frustracji w nowy rok;) ale chciałabym wrócić do tematu naszej dyskusji, czyli za co mnie znajomi bardziej lubią?

Gość gość
Ty się naucz polskiego debilu. Urodą nie grzeszy, inteligencją też nie.

Gość gość
Za całokształt. Wyjątkowe pustaki patrzą tylko na wygląd (te same, które cię krytykują).

Gość gość
co za debil ten, co chce z nią stworzyć związek, przecież to, że ona pisze, że jest ładna nie znaczy, że tak jest:O

Gość gość
nie wiadomo czy jesteś ładna, od tego trzeba zacząć ten cyrk :)

Gość gosc swiateczny
omg co za swiat. to juz nie mozna byc optymista bo od razu podejrzenie ze cos nie tak? najlepsze sa tematy gdy ktos nad soba ubolewa, przedstawia swoje problemy- wtedy kazdy pociesza. natomiast kazdy pozytyw na swoj temat od razy jest krytykowany. na prawde gratuluje podejscia do zycia. obyscie w pore sie opamietali bo zawisc zezre was od srodka i staniecie sie schorowanymi strzepami czlowieka.

Gość gość
kocham cię, chciałbym z tobą romantycznie kopulować i stworzyć szczęśliwą rodzinę pełną ciepła i miłości :)

Gość gość
lasia, ja uważam, że jesteś z******ta. a lubisz taki utwór "Ona tańczy dla mnie"? od razu sobie wyobraziłem to, kurna, jak Cię czytałem brałbym Cię w aucie, bo lubię takie dziewczyny i byśmy się skumali z tego co czytam, kurna z kad dokładnie jesteś?

Gość gość
masz racje, ale ja reaguje w ten sposób na wszystkie posty traktujące na temat urody, nie ważne czy ładne czy brzydkie, bez zdjęcia jest to czcza gadanina bez wiarygodności danej autorki wyznań w sieci

Gość gość
po co zdjęcie? przecież widać, że dziewczyna jest szczera i ŁADNA

Gość gosc swiateczny
najlepiej gdybym wstawila swoje zdjecie- nawet gdybym sie spodobala i tak napisalibyscie ze jestem brzydka. ale nie o ocene mojego wygladu tutaj chodzi. chcialam po prostu wiedziec czy mozliwe jest aby byc lubianym za wyglad. ja osobiscie nie polubila bym kogos za wyglad tylko za charakter ale byc moze naleze do mniejszosci dlatego interesuje mnie opinia innych.

Gość gość
Trafił swój na swego... lasia będzie brana w aucie, a najpierw zatańczy dla niego :D

Gość gość
gdyby napisała, że jest brzydka też bym nie za bardzo uwierzył w czczą gadaninę, nie ma fotki nie ma fanu

Gość gość
Autorko, ogarnij się. Zacznij używać czynności zwanej potocznie "myśleniem". Skąd mamy wiedzieć, czy ktoś Cię lubi bardziej za wygląd, czy bardziej za charakter, skoro nie wiemy ani tego czy jesteś ładna, ani czy masz dobry charakter? Jedyne co wiadomo po przeczytaniu Twojej pisaniny to to, że bystra nie jesteś. Tylko, że nie dotyczy to ani wyglądu, ani charakteru.

Gość gość
to zależy jaką posiadasz urodę, są kobiety piękne o wrednym charakterze twarzy, są też piękne z miłym wyrazem paszczy

Gość gość
kurna, lasia, dlaczego nie odpisujesz> zatańczysz? kupię Ci karnet a solarium

Gość gość
LASIA, OGŁUCHŁAŚ KURNA?

Gość gość
Lasiu o pięknej paszczy :D

Gość gość
lasia się spłoszyła, bo nie doceniliście tego, że jest ładna, a nie brzydka i w depresji, a MIMO tego pisze tu :( też bym się obraziła:O

Gość gość
no i spłoszyła się sarenka :(

Gość gość
Nie wszystkie ładne są spalone na solarium jak Murzynki. Puste brzydale :D

Gość gość
gdzie moja lasia, moja bejbe, kurna? może poszła robić video jak tańczy?:)

Gość gosc swiateczny
gosc z 3.05- o masz to mnie zaskoczyles. ogolnie wiele osob mi mowilo ze jestem bystra (lub inne okreslenie o tym znaczeniu) np nauczyciele, pracodawcy itp. ale ok wezme to pod uwage, dzieki. tymczasem dzieki za wszystkie wypowiedzi mimo ze wiekszosc niestety nie byla odpowiedzia na pytanie.