Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Była żona mojego męża

Polecane posty

Gość gość

zaszła w ciąże po tym jak dowiedziała się, że ja urodziłam. A tak zarzekała się, że nie może mieć dzieci, że nienawidzi "bachorów" i nigdy dzieci mieć nie będzie. Zabawna sytuacja :D

Gość mama Ewuni
no tak oczywiście tobie na złość zaszła w te ciąże he he............... a może nie chciała mieć dzieci z obecnie twoim mężem :-P

Gość gość
a co cie obchodzi, była zona? Nie masz swojego zycia czy co? czyzby byla troszke lepsza(ladniejsza, szczuplejsza), ze tak sie nia interesujesz?

Gość gość
o tak -zabawna sytuaja ze nia sie interesujesz. Widac przy obecnym partnerze pewna niczego nie jestes:)

Gość gość
Weż lepiej męża podpytaj ile ma z tym wspólnego......

Gość gość
Mi na złość? Nie znam kobiety. Ale mężowi na złość zapewne :D

Gość gość
No i co z tego bo nie rozumiem ?

Gość gość
Niestety, jestes zazdrosna o byłą! I tak będzie do końca twoich dni...

Gość gość
oj boli bycie ta druga. Biegnij zobaczyc czy czasami nie uzywa takich samych pieluch dla dziecka. Bo na pewno cie nasladuje i zapewne kupila takie same.

Gość gość
no widzisz kobieto ?, z twoim mezem popaprancem nie chciala miec dziecka. Trafil sie jej normalny facet to i z nim ma dziecko. Cos mi sie wydaje ze twoj mezus cos poruszyl temat o drugiej bo go zabolalo ze z nim nie ma.

Gość gość
Ale wy uroczo snujecie historie :D Ubawiłam się bardziej niż na wieść o jej ciąży :D

Gość gość
autorko, a dlaczego ty sie interesujesz ta kobieta? Maz placi jej alimenty, czy jak? ja sie byla mojego meza nie interesuje. Mamy swoje zycie, ona swoje.

Gość gość
Tak niezmiernie się interesuje, skrzętnie zapisuje każde jej wyjście do sklepu po bułki. Odnalazłam cel w życiu :) Zabawne z was kobiety.

Gość gość
o tak kajać się wypytywaniem dlaczego flirtuje z innymi przy żonie ? o co tu pytać ? trzeba mieć nie pokolei w głowie aby nie ocenić sytuacji , facet ma w....e na swoją żone . Tylko zaślepiona kobieta może klepać bzdury w stylu '' a może on robi to dla ciebie przecież chce dobrze '' ludzie więcej rozumu !

Gość gość
Nie wiem czy snujemy historie. Twoje niezdrowe zainteresowanie jej osoba z czegos wynikac musi. Zapewne duchem jest obecna ciagle:) No widzisz tak jest byc ta druga:)) Sama radosc...

Gość gość
sam tytul tematu swiadczy o tym ze interesujesz sie nia:) Uczestniczy w waszym zyciu na calego, ktora normalna kobieta wie ze np byla jest w ciazy itp.

Gość gość
Niezdrowe zainteresowanie? Hahahahahaha :-o

Gość gość
Nie interesuje mnie totalnie która z was wie czy była waszego partnera jest w ciąży. Ja wiem. Wynajęłam detektywa. Śnie o niej co noc i tak... uczestniczy w naszym życiu na całego, ale aż do takiego stopnia, że przy Wigilijnym stole była z nami duchem - czułam to.

Gość gość
do postu powyzej. To dobrze,postepujesz po bozemu ,dobrze ze zona duchem wam towarzyszy, ze pamietasz o niej dzien i w nocy.

Gość gość
Autorko cos w waszym zwiazku nie stroi. Nie zajmuj sie byla. Tylko przygladnij swojej nowej rodzinie.

Gość gość
Faktycznie, macie rację coś nie stroi. Rozpad naszego małżeństwa jest bliski, bo wkroczyła na salony jego była z brzuchem. Co mam począć jestem totalnie rozbita. Iść na terapię? Jej życie tak mnie pochłonęło, że zapomniałam nakarmić synka.

Gość gość
no nie stroi, bo twoje zainteresowanie jej osoba jest az niezdrowe!

To o mnie? Z pierwszym mężem nie mam dzieci, bo jest debilem. Teraz jestem w ciąży, ale nie wiedziałam, że to takie emocje wzbudza u partnerki mojego eks :)

Gość gość
może i zabawne z nas kobiety ale to nie my zakładamy tematy o byłych naszych mężów :D idź juz i nie kompromituj sie więcej

Gość gość
była żona :D 🖐️

Gość gość
widzisz bylo byc krowa rozplodowa? teraz masz na glowie faceta po przejsciach i wysluchiwanie historii o jego bylej zonce.

Gość gość
" Ale mężowi na złość zapewne" :D Czyli twojego meza mocno obchodzi byla zona. Bo tylko w takim wypadku moze ona mu cos "na zlosc" zrobic. Ludzie obojetni nam, nie sa w stanie nas dotknac czy zranic. A mezulek niby ma ciebie i dzieciaka :D A za byla oczami strzela.

Gość gość
strzela to on do kaczek jak jest sezon, bo jest myśliwym :D