Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goralka288

poradzcie

Polecane posty

Co zrobic gdy w przedszkolu do ktorego uczęszcza mój syn , dyrekcja i przedszkolanki zaczęły okłamywać matkę . Na korzyśc dziadków. A dziadkowie- wyrzucili nas z domu , dziecko buntują przeciwko mnie, oczerniają mnie na kazdym kroku. Tesciowa to żmija !!!!! Mąż nie zyje. Co zrobic w takim przypadku proszę o pomoc

Gość gość
a co przedszkole ma wspólnego z dziadkami dziecka, lub odwrotnie, dziadki z przedszkolem ? może trzeba zmienić przedszkole ?

Gość gość
czyli mieszkalas z mezem u tesciow, gdy umarl wyrzucili was z dzieckiem, gdzie mieszkasz ,czy pracujesz ,ile masz lat, jk jesli pracujesz to wynajmij mieszkanie daleko od niej nawet inna miejscowosc, zmien przedszkole i z daleka od niej

Gość gość
zacząc od poważnej rozmowy z dyrekcją - powiedziec co ci sie nie podoba i ze wiecej sobie nie zyczysz takich sytuacji bo napiszesz skargę do kuratorium. A z dziadkami zerwac kontakt, nie bedą widziec wnuka to odczuja skutki swojego zachowania, skoro buntuja dziecko to dla niego tez lepiej bedzie.

Gość gość
dziadkowie akurat zbytnio nie odczują tego ze nia maja kontaktu z wnukiem , bo tak naprawdę nigdy dobrego nie mieli. tesciowie akurat sa takimi ludzmi ze robia wszystko na pokaz - i tutaj to zagranie wydaje mi sie ze ma jakis swoj ukryty cel - tym bardziej ze w sadzie prowadzona jest sprawa spadkowa. zastanawiam sie czy podjac jakies kroki prawne przeciwko przedszkola ( wczesniej iles razy informowalam dyrekcje przedszkola o tym ze sobie nie zycze kontaktow syna z dziadkami) Syn był tak zastraszony ze bał sie czegokolwiek powiedziec .. poradzcie co zrobic

Gość gość
Adwokat do spraw rodzinnych. I to już!

Gość gość
Mam adwokata ktory prowadzi sprawe spadkową , poinformowal mnie ze jesli udam sie do sądu , tesciowie mogą zarzadac widzen sie z wnukiem. i tego najbardziej sie boję!!! Są to ludzie podstępni... a nie oszukujmy sie dziecko 6 letnie- zyje w swiecie zabawek , babcia kupuje mu zabawki - to jest dobra ... ;( Oczywiscie w swiecie dziecka. Już nie wiem co mam robić.

Gość gość
co zrobic aby dla sądu bylo najwazniejsze dobro dziecka , i jak to dziecko odciągnąc od tych podstępnych ludzi. Mial ktos podobny problem?/?????

Gość gość
Polecam psychologa dziecięcego. Wytłumacz postępowanie teściów, ich wpływ, oraz obawy z nim związane. Psycholog "wybada" dziecko i wyda zaświadczenie. Być może jesteś w błędzie bo nielubisz teściów, lub masz rację.