Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

florek121

Dziewczyna z fb

Polecane posty

A więc tak: Zaprosiłem dziewczyne na fb, przyjela zaproszenie. Na drugi dzien napisalem do niej:,,hej co słychac?'', a ona odpisała:,,znamy sie?'',odpisałem że nie za bardzo,po prostu przeglądałem fejsa i postanowilem ze zaprosze. I na tą wiadomosc juz nie odpisała(przeczytala ją, i byla pozniej dostępna). I teraz pytanie jak mam dalej zagadac zeby odpisała i mnie nie olała na wstępie. Może sie wniej jeszcze nie zakochałem,bo jej nie znam, ale na pewno zauroczylem xd Z góry dzieki za odpowiedz

Gość gość
poprostu zapytaj czy nie miałaby ochoty popisać tobą

Gość gość
jeśli to jest bezpośrednie to jak byś chciał to napisać? że prowadzisz ankietę i chcesz jej kilka pytań zadać? musisz jej pokazać że nie jesteś chłopakiem w stylu: "fajne masz cycki co byś zrobiła z moim wackiem" bo to jest żenujące lekko powiedziawszy.

Gość gość022
Napisz,że Ci się spodobała i Cię zainteresowała, dlatego chciałbyś pogadać, jak nie odpisze to odpuść.

Ona trenuje siatkówke, moze cos o tym napisze? Naprawde boje sie ze mnie oleje a wtedy to alivederci i koniec marzeń ;/

zaczales bardzo standartowo, co slychac? niektore dziewczyny na to leca, inne nie. dziwne jest tylko ze przyjmujac cie do znajomych nie zadala ci tego pytania, czy sie znacie. kobieca niekonsekwencja. mozliwosci jest kilka, nie interesuja ja nowe znajomosci bo juz kogos ma, albo nie podobasz jej sie ze zdjecia i nie chce kontynuowac z toba rozmowy. a przyjac do znajomych to nic nie kosztuje, ma sie wiec ich przez to coraz wiecej. zasadnicze pytanie jest czy ty ja znalazles przez przypadek, czy ja znasz z widzenia i wpadla ci w oko, czy jak?

Gość gość
jak napisze że mu się spodobała od razu to go zleje bo nie jeden może jej takie coś napisać

Chłopaka napewnio nie ma, ale ma wielu adoratorów,dlatego chce dzialac. Nie chce sie chwalic ale chyba jestem przystojny bo niektore dziewczyny mi to mowilły xd Znalazłem ją przez przypadek na fb, ma tez aska poczytalem kilka odpowiedzi i stwiedzilem ze moze byc w moim typie.

Gość gość
no to spróbuj z nią pogadać na luzie. Nie mów jej od razu że ci się podoba bo cie zleje bo będzie uważała że jesteś kolejnym natrętem. wiem co mówię bo sama nieraz dostawałam takie wiadomości

Moze jakies propozycje co na początek,bo jak odpisze to pozniej powinno byc z gorki(mam nadzieje), moze cos o siatkowce(trenuje ten sport)?

trudno cos jednoznacznie radzic bo kazda dziewczyna jest inna i na inne rzeczy reaguje. ale pomysl z ta siatkowka jest dobry, zawsze to lepeij brzmi niz, spodobalas mi sie i chce cie poznac blizej. najlepeij jak bys tez to samo uprawial bo jakies trywialne pytania moga ja znudzic. albo najpierw poudzielaj sie na tym asku i moze poprzez twoje komentarze bedzie toba zainteresowana. w kazdym razie jakis tani podryw ja chyba raczej nie interesuje, inaczej zlapala by od razu twoj haczyk

Gość gość
Jak się nie nasz na siatkówce to może ją to zażenować

Tak, jest to cicha dziewczyna (nie pali,nie pije, nie klnie jak szewc xd)teraz takiej dziewczyny to ze swiecą szukac. Dziwie sie ze jeszcze nie ma chlopaka, bo jest bardzo piekna.

Kiedys tez trenowałem siatke, wydaje mi sie ze dobrze gram, tylko ze mam tylko 174 wzrostu xd .I wlasnie mysle nad tym czy nie zapisac sie tam gdzie ona na treningi.

Gość gość
nie osaczaj jej tak nagle.. to napisz o tej siatce że ty też grasz. ty już tyle o niej wiesz z samego fb..?

Gość gość
szybko :)

"Hej, trochę źle zaczęliśmy. Znalazłem Cię na fb, wydałaś mi się sympatyczną i fajną dziewczyną, która ma niesamowite oczy... tylko czy masz takie naturalne czy przerabiałaś zdjęcia w programie do obróbki zdjęć?" Co powiecie na taki tekst?

napisz moze: czy naprawde nie rozmawiasz z nieznajomymi? a ja tak bym chcial zostac twoim znajomym bo ujela mnie twoja aparycja i sposob pisania na asku.

Gość gość
Jeszcze nie napisałem-nie jest dostepna. To tez dobre, pomysle jeszcze nad jakimis rozwiazaniami, jak masz jakies to pisz :D

mozna rozne rzeczy napisac ale jak sie dziewczyny w ogole nie zna to naprawde trudno trafic w cos ,co zrobi na niej wrazenie, ale w zadnym wypadku nie pisz o tym programie do obrobki zdjec bo sie moze obrazi. mysle nadal nad tekstem, jak cos wymysle to ci napisze

to co napisales w pierwszym swoim poscie to moglo ja troche odstraszyc, szukal chlopak wrazen w necie i trafil akurat na nia. niezbyt zachecajaco brzmi twoje uzasadnienie. trzeba napisac cos bardziej osobistego ale nie tandetnego,

moze dopisac do tego co ci zaproponowalam wyzej cos o tej siatkowce. na przyklad, ze "co prawda ty nie piszesz na asku i aparycje masz jak srednia krajowa ale za to tez uprawiales siatkowke" moze jej sie spodoba takie poczucie humoru i oczywiscie twoja skromnosc :-) i o cos cie zapyta.

A moze tak zaczne? ,,Hej, z nudów poczytałem twoje odpowiedzi na asku :) i przeczytałem że trenujesz siatkówke,chciałem sie zapisac i nie wiem czy warto.''