Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto tracić prawictwo z prostytutką pytajnik

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mój problem jest szablonowy, ale jeden aspekt jest nietypowy. Otóż upatrzyłem sobiecichodajkę na roksie. Bardzo atrakcyjna dziewczyna. Chyba najatrakcyjniejsza z tego portalu. Ma rewelacyjne cycuszki itd. Problemem jest to iż mimo, że jest bardzo atrakcyjna, jest jedną z najtańszych - za godzinę bierze 120 zł. I przyznam się, że wydaje mi się to trochę podejrzane. Co się może za tym kryć?

Gość gość i kropka
lepiej niż z Inez albo Olą.

Gość gość
Żadna normalna kobieta nie chce być pierwsza dla prawiczka bo prawiczki to ś****wa

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość X Na drzewo s********j. Normalnych ludzi pytam

Gość gość
Może ona będzie chciała też dyktować warunki podczas spotkania albo ma syfa jakiegoś.

Gość gość
"lepiej niż z Inez albo Olą." szczera prawda.

Gość gość
Na syfa nie wygląda. Wydaje mi się być całkiem zdrowa. Wiadomo, że syfilis objawia się głównie charakterystycznymi wrzodami na ciele...

Gość gość
ano szczera.

Gość gość
uwierz mi, ze kobiety ktore nie chca prawiczka to kobiety ktore juz maja doswiadczenie. Kobieta ktora bedzie dziewica bedzie chciala zebys ty tez byl prawiczkiem i bedzie to doceniac! Z kolei jak tego zabraknie to do konca zycia bedzie sie meczyc z tym, ze on byl moim pierwszym, a ja jego nie. Bedzie jej siedzialo w glowie, jak robiles to z innymi. Pomysl o przyszlosci i o twojej niedoszlej, przyszlej zonie. Jezeli chcesz wartosciowej kobiety i czystej to sam musisz tez byc czysty. Nie marnuj tego na jakas prostytutke, to najgorsze co mozesz zrobic. Zaufaj mi. Wiem to z wlasnego doswiadczenia. Moj mezczyzna byl prawiczkiem i w wieku 22 lat zrobil to pierwszy raz ze mna, ja tez bylam dziewica. Nie wyobrazam sobie nawet jakby bylo gdyby on nie byl prawiczkiem. To tworzy wyjatkowa wiez miedzy dwojgiem ludzi. Uwazam, ze takie zwiazki maja wieksza szanse na wytrwanie "az nas smierc nie rozlaczy".

Gość gość
autorze jak pisała pani wyżej to zostały ci albo d***** albo dziewczyna poniżej 15 roku życia bo takie są raczej dziewicami

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość - Co ty bredzisz? Jaką żonę. Mam zamkniętą furtkę do małżeństwa do końca życia. Nie będzie żony

Ty uważaj żeby nie miała hiv. Za niską ceną musi się coś kryć. Może poszukaj droższej jakie opinie ma na roksie?

Gość gość
kapselko - właśnie nie ma opinii Ale jest druga strona medalu, bo jest druga podobna dziewczyna (podejrzewam, że to może być jej siostra). Jest z t

Gość gość
kapselko - właśnie nie ma opinii Ale jest druga strona medalu, bo jest druga podobna dziewczyna (podejrzewam, że to może być jej siostra). Jest z tej samej dzielnicy i ma bardzo dobre opinie

Gość gość
ta druga ma też identyczny cennik

Gość TomekTomecki
pewnie że tak, ja tak przynajmniej zrobiłem :) zamiast się spinać czy zaimponuje dziewczynie, poszedłem na trójkącik do dziewczyn z erisa.pl powiedziałem od razu że jestem prawiczkiem i tak się mną z***biście zajęły, że nie wyobrażam sobie lepszego pierwszego razu :)