Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sekstozdrowie

Ryż ugotowany

Polecane posty

Gość sekstozdrowie

Z wczoraj zostało mi trochę ryżu. Niestety, wczoraj był sypki a dziś już jest sklejony. (nic dziwnego w sumie ...) czy jest jakiś sposób żeby znów go "rozsypać", ??? Panie Domu proszę o pomoc :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A może wykorzystaj taki sklejony ryż? Przelej wrzątkiem (żeby był ciepły, lepiej się formuje), odcedź, dodaj pieprz, sól, łyżkę mąki, łyżkę bułki tartej, wymieszaj, zeby była gęsta masa. Formuj kulki. W każdą wetknij kosteczkę żółtego sera albo mozarelli. Obtocz w jajku, potem w bułce tartej i zmaż na oleju. Pychota!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×