Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakaśka

facet mi kaze robic jedzenie na sylwestra

Polecane posty

Gość kakaśka

przyjezdza do mnie na sylwestra, mialam zrobić dwie sałatki. Sam mi nawet kupił wszystkie produkty, no i mialam w planach zrobić te sałatki ale dziś w nocy dopadła mnie grypa żałądkowa, wymioty przez 9 godzin a teraz ledwo zycje. Nie mam sił zeby teraz stac w kuchni i robic te sałatki. Powiedziałam mu o tym to się obruszyl i zapytał "no to co, nie będziemy nic jedli w sylwestra? " teraz nie wiem co robić :o

Gość gość
jutro zrobisz

Jak to co robić, masz siłę? Tobie wystarczy herbata i suchary, a bufon niech sobie kroi te sałatki, albo kupi gotowe.

Gość gość
no właśnie, przecież jutro możesz zrobić, do jutra się wykuruj. Trzeba jednak przyznać, że coś mało troskliwy ten twój.

Gość kakaśka
jak na razie nie moge patrzec na nic do jedzenia bo mnie mdli. mam 38 stopni gorączki i chodzę zgięta w pół. Nawet nie wiem czy do jutra mi to przejdzie jak na razie jest kiepsko :o

Gość gość
Odpowiedz "bedziemy, ale ty zrobusz"

Gość kakaśka
on przyjezdza do mnie koło 19 więc nie będzie miąl juz za bardzo kiedy zrobić :o

Gość gość
do jutra c**przejdzie, wypij gorzką herbatę. A rano wstań wcześniej , a nie koło południa i sie wyrobisz. Grypa trzyma 1 dzień też tak miałam.

Gość gość
nawet jakbys chciala, to nie powinnas bo zarazisz ta grypą.

Gość gość
bylam kiedys na chrzcinach gdzie zaserwowano ciasta robione przez osobe chora na grype zoladkowa. polowa gosc***otem chorowala. niby nic takiego, a jednak wirus to wirus wiec twoj chlop niech uwaza i sam se je zrobi :D

Gość fkwj
nie przesadzaj, zrobienie 2 sałatek zajmuje 10 minut góra w końcu sałatki polegają na wrzuecniu składników do miski i wymieszaniu, ewentualnie na pokrojeniu jak mu będzie tak na nich zależało,t o sobie je zrobi, co będzie robił od tej 19

Gość gość
Niech zrobi w domu i przywiezie w sloiku.Przecież nie będziesz się czołgać,żeby królewiczowi zrobic...:P

Gość gość
no kochana, od 19.00 do 24.00 to jest tyle czasu, że można całe przyjęcie zrobić, a nie dwie sałatki nawet jak jest ostatnią łamagą, to przez godzinę te dwie sałatki zsieka i po 20.00 możecie zacząć żarcie, a raczej on może zacząć, bo ty raczej ich jeść nie będziesz w tym stanie

Gość gość
fkwj nie przesadzaj, zrobienie 2 sałatek zajmuje 10 minut góra w końcu sałatki polegają na wrzuecniu składników do miski i wymieszaniu, ewentualnie na pokrojeniu jak mu będzie tak na nich zależało,t o sobie je zrobi, co będzie robił od tej 19 X Zdradz gdzie kupic juz ugotowane i wystudzone warzywa? Poza tym wiesz co... ja robie tez sos. I tych salatek nie jest 5dkg bym miala robic 10min :D