Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez majtek

Polecane posty

Gość gość

jak myślicie? więc tak.. mój chłopak bardzo nalega, żebym chodziła w sukienkach mini bez majtek. na sylwestra planuję założyć małą czarną + pończochy, tylko właśnie zastanawiam się nad tymi majtkami. :D co myślicie na ten temat?

Gość gość
najlepiej idź na golasa :P po co Ci sukienka :D I jeszzce pończochy eee :)

Myślę, że Ty powinnaś wiedzieć czy będzie Ci tak komfortowo, na tyle komfortowo by dobrze się bawić ;) Ale jest to podniecająca wizja

Gość gość
Jak Ci z d**y nic nie wycieka i nie sypie to możesz iść bez majtek.Masz możliwość szybkiego numerka w ... lub też .... wiele możliwości.

Gość gość
ide na sylfka na domowke razem 4-y pary czy wypada isc bez majtek,moj chlopak chce zebym tak poszla

Gość gość
no pewnie że wypada. Możesz też zdjąć w czasie imprezy. My tak często robimy (to znaczy ja). Na wejście grzecznie, jak towarzystwo się już rozkręci to myk łazieneczka i swoboda. Tyle że mój facet pilnuje żeby moje stroje były na tyle śmiałe, żeby w jakiś sposób brak majtek był zauważalny. Nie chodzi o to żebym świeciła gołą c**ką, ale rodzaj materiału czy kroju zwykle nie pozostawia wątpliwości co do braku bielizny. No ale w naszym towarzystwie takie są zwyczaje - ostrzejsze i swobodne zachowania w miarę rozwoju imprezy

Gość gość
Temat jest bardzo na czasie ponieważ jutro jest Dzień Bez Bielizny:)

Gość gość
to ze twój chłopak tak chce ale czy ty tego chcesz? bo chcieć to można dużo

Gość gość
Ja raczej mam takie nastawienie - jak można komuś zrobić przyjemność - to czemu nie. nie odmawiam jak nie mam wyraźnych powodów. Wygląda na to, że się zdecyduję, zwykle mu ulegam, ma bardzo miłe sposoby zeby mnie przekonać. Zastanawiam się tylko nad długością - jest w czym wybrać. Jedyny problem - nie chcę być postrzegana jako zaczepiająca innych facetów.

Gość gość
cyt.: Na wejście grzecznie, jak towarzystwo się już rozkręci to myk łazieneczka i swoboda. CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC mam nadzieję, że "swoboda" tylko dla swojego mężczyzny, prawda? No, chyba "suką" jeszcze nie jesteś, prawda?

Gość gość
Po ostrym tańcu obfitującym w pot, względy higieniczne przemawiają za tym by przewietrzać c***kę, zatem "bez majtek" bardzo wskazane.

Gość gość
Myślicie że wszyscy chcą wąchać smród z jej spoconej obślizgłej c**y? :-O

Gość gość
Naprawdę lubicie wąchać c**y koleżanek skoro same narażacie je na tą przyjemność? :-O

Gość gość
Z gołymi d****i to sobie możecie w domu chodzić i wietrzyć a nie w towarzystwie :-O

Gość gość
Niedopchane rury! 😠

Gość Martus88
mala czarną i bez majtek też tak idę na sylwestra

Gość mati255
osobiście bym nie pozwolił na takie wyjscie mojej kobiety. W towarzystwie obowiązuje odpowiedni strój a tym bardziej bielizna. Nie jestem pruderyjny ale nagość mojej dziewczyny jest dla mnie a nie na pokaz

Gość gość
zmarzniesz w c**kę :P

Gość gość
smarki jej będą leciały na parkiet :-O

Gość gość
Ja od 10 lat tj.od ślubu dla mojego męża każdego Sylwestra spędzam bez bielizny,też to polubiłam tylko pierwszy raz było dziwnie ale pierwsze 15 min.Często też po północy mam szpilki na bosych stopach.

Gość gość
...i łupież :-O

Gość gość
jakie smarki/s****a, przecież można zatkać otwór tamponem

Gość gość
Obleśne baby, są święcie przekonane że ich rozkłapiochy są ósmym cudem świata i wszyscy dookoła bez wyjątku chcą je wąchać i oglądać nawet spocone, zaśmierdziałe po całonocnych tańcach, alkoholizowaniu się i szczaniu :-O

Gość mati255
czy współuczestnicy imprezy wiedzą, że jesteś bez majteczek??

Gość mati255
gosciu wulgarny jesteś i tyle

Gość Martus88
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę 25. wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
Szczyt elegancji takich wieśniar to brak majtek na imprezie i zwisający między nogami sznurek od nasiąknietego tampona, wierzcie mi że facetów to nie podnieca tylko śmieszy i wywołuje obrzydzenie :-O

Gość gość
mati255 wulgarne jest narażanie osób niezainteresowanych na oglądanie i wąchanie smrodu z psity twojej baby dżentelmenie 😠

Gość mati255
ale to nie powód aby obrazać kobiety, niech sobie robią co chcą

Gość gość
Co chwilę pokazują jakąś "celebrytkę" która "zapomniała" na imprezę założyć majtek i jeszcze wywala psitę przed obiektywami paparazzi, jeżeli to jest klasa i kultura to śmieszni jesteście :-O