Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez majtek

Polecane posty

Gość mati255
widać miałeś do czynienia z obietami o wątpliwej higienie, Ja się obracam wśró taki kobiet, które wyłącznie pachną i to czystością

Gość gość
Taaa niech robią, niech chodzą z gołymi d****i a ty jajami na wierzchu, bo wszyscy chcą je oglądać :-O

Gość gość
Co ty p********z, jakie miałeś, w lecie czasem na chodniku aż łzy wyciskało i człowiek uciekał na bezdechu, kto wie czy któraś z nich to nie twoje cudo było. Teraz idź na zakupy do spożywczaka, jeszcze by tego brakowało żeby z gołymi d****i chodziły :-O

Gość mati255
sądzisz,że kobieta, która dba odpowiednio o swoją higienę śmierdzi nawet po całym dniu? Ja się z czymś takim nie spotkałem

Gość mati255
napisałem : mati255 osobiście bym nie pozwolił na takie wyjscie mojej kobiety. W towarzystwie obowiązuje odpowiedni strój a tym bardziej bielizna. Nie jestem pruderyjny ale nagość mojej dziewczyny jest dla mnie a nie na pokaz

Gość gość
Ja w tamtym roku na domowce na sylfcia bylam i moj partner jeszce przed polnoca byl gotowy,znajomi polozyli go w komurce,a ja? z dwoma znajomymi sobie urzywalam,a wczesniej majtki do torebki wrzucilam i do drugiego pokoju zaciaglam jednego,potym pobawilam sie z tym drugim,ale znim to lepiej bylo bo mial tego ogorka dosyc duzego i mi przypasowal ,to bawilismy dosyc dlugo i namietnie,z nim to bylo bbooossssko ,to nie to co z moim partnerem