Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rajska_lasia

noworodek a spanie

Polecane posty

też sobie lubię pospać, ale nie ma bata- trzeba wstawać jak dziecko płacze. Już 4 miesiące muszę się z tym godzić :D taki lajf matki :)

Gość gość
To można odciągać i karmić mlekiem matki ale z butelki? wiele mam tak robi

Gość gość
Mozna,ale to nie jest takie proste i czesto laktacja zanika jak nie przystawia sie dziecka do piersi(mimo odciagania). A przystawic sie pozniej juz nie da, bo dzieciak woli butle.

Gość gość
dobre, ja do mojego syna musialm co 20 min wstawac jak karmilam z piersi, teraz ma 3 mc i je o 3 w nocy , a i tak wstaj ekilka razy zeby mu smoczka podac

Gość gość
nie trzeba wstawac. przez pare godzin z glodu nie umrze.zainwestuj w sciany dzwiekoszczelne.

Gość gość
Idz się zastrzel wtedy w ogóle nie będziesz miała problemu. Kretynka.

Gość gość
coz za agresja przeciez jak sie zastrzeli to utlucze rowniez swojego nienarodzonego bachora

Gość gość
30.12.13 [zgłoś do usunięcia] mama Ewuni Ty tak serio pytasz ??????????? usmiech.gif bo się uśmiałam jak nigdy jezyk.gif Mam w domu 8 mc aniołka który jak rzadko jaki niemowlak od 3 i pół mc przesypia całe noce bez karmienia ale to jeden z nielicznych wyjątków !! HAHA ale sie usmialam o matkooo... ty sobie wlewasz za duzo kobieto chyba. moje dziecko przesypia noc od 3 miesiaca zycia, jaki to niby wyjatek???