Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostawił mnie gdy poroniłam

Polecane posty

Gość gość

Poroniłam w 12 tygodniu ciązy, a on mnie zostawił mnie z tym sama dzis dotałam od niego smSa nie nic domnie nie czuje i nie mozemy byz razem, ja go kocham pomocy

Gość gość
błagaj go na kolana i całuj stopy

Gość gość
chyba jakies żarty, niebede go błagać, powiedział ze go to przerosło

Gość Ale to już było
Ciekawi mnie za co go kochasz? Za to ze zachowuje się bezdusznie? Ogarnij się dziewczyno! Współczuję Ci bardzo,myślę jednak,że opaczność czuwa nad Tobą.Zapomnij o kimś takim.Pewnie jesteś małolata że nie myślisz rozsądnie.

Gość gość
mam swoje lata, jale jak mozna zapomniec o kims z kim miało sie mieć rodzine a on potraktował jak bezuzyteczna szmate.

Gość gość
to może wyliż mu włochatą grote do piekła, może cie zechce

Gość gość
widocznie wrobilas go w bachora i los nad nim czuwa :P

Gość gość
wspolczuje Ci moj zostawil mnie z dnia na dzien a ja w ciazy :( niby tak kochal i nagle mu przeszlo

Gość gość
darujcie se glupie komentarze wiem co ona czuj****ardzo wspolczuj a facet to d**ek tak jak moj , jeszcze go jakas laska kopnie w d**e i wroci do ciebie z podkulonym ogonem

Gość gość
jak mozna byc takim fałszywym człowiekiem, a wszystkim co sie nabijaja z czyjejs tragedjii nie zycze zebyście kiedykolwiek czegos takiego doswiaczyli

Gość gość
a dziewczyniie która zostawił z dnia na dzien współczuje wiem co przezywasz, ale Tobie chosicaż zostanie dziecko, a juz niemam sensu zycia.

Gość gość
no raczej jej nie kochal jak zwial zaraz po poronieniu, pewnie to wymodlil i niech mu sie wiedzie zdala od takiej modliszki :P

Gość gość
eee nie chrzań, jak nie masz teraz sensu życia? A co to życie konczy się na jednym facecie? Weź się obudź....

Gość firifara
Co go niby przerosło? Fajną sobie znalazł wymówkę by z tobą zerwać, pewnie miał inną na boku. Znajdź sobie inny cel, a na dziecko przyjdzie pora jak znajdziesz prawdziwego dojrzałego i odpowiedzialnego faceta. Nie ma nic gorszego niż życie z egoistą. Jak byłam sama to korzystałam z życia grałam w gry, uczyłam się snowboardu podróżowałam i nie dałam się podłamać złamasowi, a dzięki temu w końcu spotkałam tego jedynego. Dziś razem robimy wiele rzeczy, zaraziliśmy się naszymi pasjami i to jest piękne. Wiem, że mogę na niego liczyć

Gość gość
bez dziecka bedzie Ci latwiej o nowego faceta smutno byc samotna matka patrzec wszedzie na pary, mezatki, normalnych ludzi, rodzinyu chyba zadna kobieta nie chce dla swojego dziecka jednego rodzica

Gość gość
czy planowaliście ciąże, czy to była wpadka? jak długo byliście razem ?

Gość gość
Moj byly zrobil to samo..ale dobrze ze się to stalo bo teraz mam zaje...stego faceta.