Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gofka888

dostałam wibrator w prezencie

Polecane posty

Gość gofka888

ponieważ jestem sama od jakiegoś czasu moja koleżanka postanowiła sprawić mi prezent w postaci wibratora...no dobra,śmiechu było trochę ale ona teraz dopytuje co chwila czy go używam i czy się sprawdza. no kurka,nawet przecież jakbym go używała to jakoś niezręcznie mi opowiadać o tym. a ona swoje,na moje wykręty od odpowiedzi irytuje się i mówi że szkoda było kasy w takim razie.no szlag!czy ona jest tak tępa czy ja zacofana?

Gość gofka888
wspólnej zabawy nieeee...ona ma męża,poza tym obie jesteśmy hetero. no ja bym zrozumiała jakby podarowała mi bluzkę czy perfumy i pytała czy mi się podoba,czy odpowiedni rozmiar albo czy trafiła z zapachem no ale pytać co chwilę czy go używam?zwariowała całkiem.

Gość gość
Może właśnie chce się dowiedzieć,czy z rozmiarem utrafiła:P

Dziewczyny, nawet te "normalne" często myślą o spróbowaniu z innymi dziewczynami. Więc nie wiesz czy ona tego nie chce.

Jeżeli ja jestem wypytywana o niewygodną dla mnie rzecz, to mówię, iż uważam temat za wyczerpany i dalszą rozmowę możemy prowadzić w obecności mojego adwokata. 💤

Gość gofka888
"Może właśnie chce się dowiedzieć,czy z rozmiarem utrafiła" no powiedziałam jej na początku tak pół żartem że duży jest strasznie i się nie zmieści ;-) "Dziewczyny, nawet te "normalne" często myślą o spróbowaniu z innymi dziewczynami. Więc nie wiesz czy ona tego nie chce." oooo fuuuu,wolę pić wodę z kibla "Jeżeli ja jestem wypytywana o niewygodną dla mnie rzecz, to mówię, iż uważam temat za wyczerpany i dalszą rozmowę możemy prowadzić w obecności mojego adwokata" ooo ,dobre ,pożyczę sobie jeśli pozwolisz ;-)

Dostałam kiedyś puszyste kajdanki jako dowc***od kolegi z klasy, na Mikołajki. Kajdanki zostały dyskretnie przykute do jego ławki i krzesła. Efekt był nieco mniej dowc*pny, a bardziej bolesny dla jego kości ogonowej, ale winnej temu zdarzeniu nikt nie wskazał. :)

Gość gość
Wiem...zaproponuj jej,że pożyczysz jej na parę dni/nocy...niech sama sprawdzi:P A potem ją wypytaj,tylko szczegółowo:classic_cool:

Jak cie nastepnym razem zapyta to powiedz, że w dupke jest w sam raz ale na przyszły rok potrzebujesz czegoś większego do stymulacji pochwy;)

Gość zakręcona ola
zazdroszczę też bym chciała dostac taki prezent

Gość gość
też bym chciała dostać :) powiedz jej że używasz i koniec problemów :)

Gość gość
nie moge go wlaczyc czy mial ktos taki problem

Gość gość
a to trzeba jakies baterie wlozyc,ale gdzie

Gość gość
Tylko powiedz jaki masz ten wibrator.Bo sa dwa rodzaje,jeden zelowy bez baterii a drugi ze silikonu na baterie.

Gość gość
to niesamowite no czy na serio czy to provo bo nie wiem naprawde ja w ogole nie wiem co o tym myslec i w ogole no wlasnie no tak jest akurat ❤️ www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość Nie klikajcie w filmik powyżej
To znów ta spamerka od gównianych filmików z USA :(

Gość Dareek
gofka888 - może chce Cię sprowokować do wspólnych zabaw z nia i z jej mężem.

Gość gość
ja dla chłopaka kupiłam prezent z rspp.pl też był nieco zaskoczony, ale teraz oboje jesteśmy zadowoleni