Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubie_seks

facet wprost nie chce proponowac seksu

Polecane posty

Gość lubie_seks

mam takiego kolege, z ktorym chetnie bym sie pobzykala. szkopul w tym, ze sama nie chce wyskaiwac z bezposrednia propozycja. on sie czai jak pies dookola jeza, rzuca aluzjami ale nic wprost nie zaproponuje. wiem, ze ma na mnie ochote, widze jak sie gapi az czasami mu prawie slina kapie. mam mu wyjechac wprost zeby mnie przelecial? jakie zachowania kobiet wam sugeruja, ze maja na was ochote? wprost mu nie powiem z czystej przekory, ze chce zeby mnie krotko mowiac zerznal... jakie sugestie?

Gość gość
Wystarczy wykonać podstawowy krok jakim jest pocałunek... dalej już sam wszystko pociągnie :)

Gość lubie_seks
ja mam go pocalowac pierwsza? nigdy w zyciu! wole umrzec z braku seksu

Gość gość
lepiej pocałować niż powiedzieć "przeleć mnie", bo wtedy różnie może sobie o Tobie pomyśleć, a w pocałunku nic złego nie ma przecież. Jak facet nie ma pewności czy może Cię dotknąć, to będziesz czekać do usranej śmierci na jego pierwszy krok ;)

calus to swietny pomysl , taniec moze przytulanko , jakis nastroj ... zalezy jakie masz warunki lokalowe

Gość lubie_seks
alez ja z nim flirtuje, odpowiadam na aluzje, ale nie mowie i nie robie nic wprost. widocznie trzeba z tego co czytam ;)

Gość lubie_seks
mam wlasne mieszkanie. moze zaprosic go na kolacje, otworzyc w pol neglizu i czekac co zrobi?

Gość gość
jeśli chłopak Cię lubi, to może bać się zaryzykować żeby Cię nie stracić... dlatego w takiej sytuacji lepiej jak sama dasz mu znać że chcesz i tyle. My faceci jesteśmy prości i lubimy proste, jednoznaczne sytuacje a nie gierki i domysły.

Gość gość
chcesz otwierać drzwi roznegliżowana, ale pocałować go nie pocałujesz? ;) Zaproszenie do domu na kolację to dobry pomysł, bo z góry wiadomo po co się to robi i jak się to skończy ;)

Gość gość
ile Ty masz lat ze pytasz o takie banały