Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bolesna miesiaczka

Polecane posty

Gość gość

wymiękam, co bierzecie dziewczyny?antykoncepcja nie wchodzi w gre. Boli tak,ze mnie zkreca, wc co chwile, albo wymioty, i tak w kolko :(

Gość nie lekceważ
Współczuję Ci :( Poradź się ginekologa, możliwe, że zna jakieś dobre leki, które złagodzą te koszmarne objawy. Poza tym może bolesne miesiączki mają jakąś inną przyczynę i da się je zlikwidować. Pozdrawiam, trzymaj się :)

Gość maadlen
Ja biore apap extra(ale staram sie to robic w ekstremalnych przypadkach bo jak wiadomo tabletki niszcza zoladek, watrobe) mi jeszcze pomaga cieply termofor,no i sprobuj masazu stop (na stopach sa punkty odpowiadajace za watrobe itp no i za macice tez sa dlatego masaz stop moze ulzyc):)

Gość gość
zastrzyk z pyralginy,10min. i spokoj, zero mdlosci, tylko to domięśniowo,wiec dziura w tylku zostaje :)pozdrawiam! Jeszcze możesz pic ampułki pyralginy, z sokiem,tylko smak okropny,ale szybko pomaga,w Niemczech dostałam krople pyralginowe, metamidazol-ta sama substancja, 40kropel - dawka max.na raz, ale biore raz,i już nie mam stresu. Pozdstawa dobry gin, który nie faszeruje Cie antykoncepcja, a pomoze, ja jezdzilam na dozylna,albo zastrzykowa pyralginę,co miesiąc do swojego gina - jestem mu dozgonnie wdzieczna :)

Gość gość
Endomerioza

Gość gość
nie zawsze,ja jestem zdrowa, tak mam, a przebadali mnie dobrze:)