Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amfutbolistka

Mam wąskie biodra i szerokie ramiona

Polecane posty

Gość amfutbolistka

Dno. Z tym nie da się już nic zrobić. Jakbym była chociaż gruba... nie wiem... pryszczata? A tego już nie zmienię... :/

Gość Łona jest Aniołem
jak dla mnie to tylko klepsydra :) ale Ty się nie przejmuj :)

Gość amfutbolistka
No właśnie wiem, że tylko... :( Szlag mnie trafia - cokolwiek zrobię, nigdy tego nie naprawię. Fajnie mieć taką ładną, jędrną, szeroką dupkę, a nie ...

Gość gość
Mam szeroki, gruby, wystający zad i stosunkowo wąską talię i nie zauważyłam by było to szczególnie doceniane przez ludność.

Gość no właśnie o
masz sportową sylwetkę, popracuj nad mięśniami też będziesz fajnie wygądać

Gość amfutbolistka
No na pewno. Żebym już kompletnie wyglądała jak jakaś pływaczka. Może nie chodzi o stosunek do talii, tylko ogólnie trochę może być tego za dużo. Ja jestem raczej szczupła. Ważę 58kg przy 173cm wzrostu.

Gość gość
a jak tzytzki, co z tzytzkami?

Gość amfutbolistka
Zanim schudłam to wszyscy się nimi zachwycali, że takie duże. Teraz już nie budzą zachwytów, ale są proporcjonalne. Miseczka raczej D, rzadziej C.

Gość gość
No to nie masz co się martwić, jak tzytzki duże, to facet nigdy nie będzie miał wrażenia, że posuwa faceta. A głos masz kobiecy?

Gość amfutbolistka
Ja mam powodzenie wśród facetów i głos też się im podoba. Właśnie biust mi się nie podoba w tym sensie, że robi masę na górze, a na dole małe nóżki. Ja mam problem z tymi biodrami dużą klatą piersiową. Nawet mój ojciec ostatnio powiedział, że biodra to mogłabym mieć szersze. :(

Gość amfutbolistka
Zresztą jak założyłam kiedyś na kafe wątek-ankietę, to jakieś 90% facetów stwierdziło, że ważniejszy tyłek niż biust. :/

Gość Łona jest Aniołem
hymm biodra Łonej to był dla mnie wstrząs ...:)

Gość gość
Ojcowie zawsze powinni zapewniać swoje córki, że są najzgrabniejsze i najpiękniejsze. Masz powodzenie u mężczyzn, esteś wysoka i ogolnie kobieca, więc nie skupiaj się na niedostatkach. A tzytzki zawsze to podstawa.

Gość gość
Są kobiety z d=u=pą jak szafa i też są niezadowolone. Mało jest ludzi ładnych i harmonijnie zbudowanych, a jeśli uwzgledni się charakter, żeby był przynajmniej znośny, to już w ogóle mało ideałów. Dlatego trzeba godzic się ze wszystkimi własnymi niedoskonałościami, na które nie mamy wpływu i niedoskonałościami potencjalnej żony czy męża.

Gość gość
Tyłek ważniejszy niż tzytzki? Biodra i talia ważniejsze niż tzytki? Zapomnij. Taka sylwetka jak Twoja bedzie i tak dla większości 100 razy lepsza niż groocha, taka jak ja. Gdyby faceci szaleli za dużymi wystającymi tyłkami, to nie mogłabym się opędzić od adoratorów, a tymczasem jest posucha, mimo całkiem niebrzydkiej twarzy. Nie wierz w to co gadają, patrz na czyny.

Gość amfutbolistka
Nie zgadzam się. Trzeba się akceptować - to prawda, ale też dążyć do poprawy.

Gość gość
Jeśli masz szerokie bary i wąskie biodra, to nie możesz z tym nic zrobić, jak słusznie zauważyłas w swoim drugim poście.

Gość gość
Ja też tak mam, do tego mam małe cycki jestem twojego wzrostu i chudsza parę kilo. I wiesz co p******i mnie to. Wleloryby wciskają się w krótkie spódniczki, legginsy i chodzą dumne a ty się przejmujesz wąskimi biodrami. Przynajmniej cycki masz fajne. Olej to dziewczyno na świecie są gorsze problemy niż twoje biodra. Ja do tego mam jeszcze okropnie chude i niezbyt proste nogi. Jak się komuś nie podoba to niech na mnie nie patrzy. Mam to w swojej suchej wąskiej d***e. Mi ze sobą dobrze a opinia innych mnie nie obchodzi:)

Gość gość
Naprawdę nie raz widziałam, jak faceci kleili się do kobiet o wąskich biodrach, bez talii, ale za to z dużymi cyckami, natomiast gruszki o ile nie są olśniewająco piękne i drobniutkie, są często omijane szerokim łukiem jakby śmierdziały albo parzyły. Ja jestem ładną/przeciętną (jak dla kogo) z twarzy gruszką o mocniejszej posturze i faceci za mną się nie uganiają, niezależnie od wagi. Choć faktycznie jak ważyłam mniej, to trochę więcej ich się kręciło, ale byłam po prostu młodsza i to pewnie też ma znaczenie...

Gość gość
no ale masz te cyccki?

Gość amfutbolistka
Hmm.. akurat talię mam wąską, a d**ę odstającą. Tyle tylko, że też wąską. Z boku jak się patrzy na sylwetkę, to tyłek jest ok, tylko z przodu i z tyłu widać, że ramiona szersze. No i z boku jeszcze widać zbyt obfite żebra... :/

Gość amfutbolistka
No mam cycki i mówię, że faceci się oglądają, czy tam zaczepiają na mieście. Ale to jest kwestia tego, że w pierwszej kolejnośc***atrzą na biust, potem, że długie, szczupłe nogi, ogólnie szczupła sylwetka i niebrzydka twarz. Ale boję się tego momentu, w którym się uważniej przyjrzą, bo oczekują super laski, a tu nagle taka wąskodupa chimera. Miałam raz taką sytuację, że koleś taki miły fajny kolega, komplemetnował mnie, a ktoś tam zwrócił uwagę na te moje biodra czy ramiona, to on taki zdziwienie, przygląda mi się i... "a no!?". I tak w szoku i tak na mnie patrzy. Ja nie mam problmeu z tym, żeby się podobać, tylko z tym, że potem rozczarowuję. :(

Gość Łona jest Aniołem
Łona ma wspaniałe biodra (jakby ktoś zapomniał ;)) tzytki też :)

Gość gość
Jednak za bardzo skupiasz się na cielesności, tu za dużo, tu za mało. Jest to narcystyczne, a sama przyznajesz, że podobasz się facetom. Skończ z tym, bo będziesz odstraszała próżnością, a nie brakiem urody. Nikt nie lubi ludzi tak bardzo skupionych na swojej urodzie.

Gość amfutbolistka
Chcę się poprawić i tyle.

Gość prawda odkryta
niestety do wąskich bioder mi nie staje

Gość gość
Podoba się facetom, zaczepiają ją na mieście i jeszcze jest źle. Akurat to, że nie masz figury klepsydry jest zauważalne, bo typ sylwetki wychwytuje się szybko. czy celluit ukryte pod ubraniem. To nie to samo co rozstępy Jak któremuś przeszkadza ewidentnie brak szerokich bioder, to do kobiety z wąskimi raczej podwalać się nie będzie. Tak, racja, faceci często oczekują ideałów rodem z rozkładówki ckm i co z tego? W związku z tym, że takich panienek zbytnio nie przypominam mam się rzucić z mostu? Życie to tylko bycie fajnym mięchem dla facetów? Ech, dziewczyny dziewczyny...