Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kubanek 29

Mam ochote na starsza kobiete

Polecane posty

panandtilt - obecnie raczej makra, ale kiedys, jak jeszcze miałam więcej czasu i możliwości - bardzo lubiłam fotografować budynki, budowle, domy

Gość gosciowa83
hej panandtilt :) Tak, dwie niegrzeczne... Ale ten samiec chyba już śpi :) panandtilt cieszę się że coś znalazłeś ;)

niegrzeczna jesli masz ochote sie pochwalic daj znac na panandtilt@o2.pl ja wole ludzi , ulice podpatrzone i portrety wszelkie , i jak cokolwiek si edzieje reportaze

Gość minimaxisml
A co jest niegrzeczne go w piertoleniu bez sensu... Ja w********* trzech poznanych tutaj,niedługo umowie sie z następnym

gosciowa , nikogo nowego nie znalazlem, udalo mi sie rozdmuchac wygasly zar , a jak buchnelo ogniem ;)

Gość gosciowa83
młode samce mają to do siebie :D :D :D a tak dzielnie pisał i pokazywał (ponoć) :P panandtilt tym bardziej się cieszę ;)

niegrzeczna no tak bo wczesnie wstalem i pojechalismy do cambridge szoping :P wiec w sumie ni ewiem co odsypialem , ale dzialo sie po dwoch latach nieudzielania sie mozesz sobie tylko wyobrazic ;)

g83 - pokazywał, pokazywał, niezły okaz,. Jak sie nauczy co z nim robić, to będą dziewczyny miały z niego pocieche Panandtilt - tez sie ciesze

Gość AtrakcyjnyWr
też lubię dojrzałe partnerki, chętnie poznam takowe z Wrocławia.. najlepiej 45+.. d30l

Gość Pawlos35
Miałem kumpla, który obsługiwał tylko panie po 50 i podobno, żadna młoda nie dała mu tyle ile te starsze, doszło, nawet do tego, że musiał się wspomagać suplementami diety na potencję, bo nie mógł takiej jednej 50 czy 60 sprostać. Nie wiem mi taki układ by nie pasowął, dla niego nie było lepszego od tego w którym żył (pisze żył, bo jednego dnia nie sypnął w drzewo na zakręcie i skończył swój żywot)

Gość gość
Ja z północy,tez mam ochotę na gorąca dojrzala kobiete.