Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kim jest dla ciebie maż

Polecane posty

Gość gość

oprócz tego że jest mężem, dla mnie jest wartościowym człowiekiem, ambitnym, mającym cel w życiu, jest moją połową, wsparciem, pomocą, kimś wjątkowym, dzięki niemu jestem lepsza :)

Gość gość
skarbonką

Gość Felixtus
jeżeli facet zgadza się zostać mężem to znaczy, że chce mieć i posiadać rodzinę i dla rodziny zrobi wszystko aby ta rodzina powstała , co ma facet od rodziny i od żony za to że jest rodzinny , w zamian ma i się dowiaduje, że jest nieudacznikiem i głupolem z tytułem magistra ponieważ nie potrafi dziecku narodzonemu nawet duupy podetrzeć, teściowa się wydziera, że zieńć jest ostatnim baranem i debilem żona uważa męża za głupola, pomimo że mąż zarabia ponad 10 tys. miesięcznie netto a dla żony i dziecka nie ma czasu i nawet dla dziecka czekolady nie kupi a wszystko robi źle i po pracy tylko śpi , zamiast z dzieckiem wyjść na spacer, zdaniem kobiety, taki facet niech spada na drzewo i powinien płacić 5000 zł. alimentów na dziecko skoro dla dziecka nie ma czasu aby po pracy z dzieckiem pobyć !

Gość gość
Czyżby kolejny frustrat musiał wylewać żale bo przecież jest taki wspaniały, a nikt go nie docenia!?

Gość gość
moją pomyłką życiową i ojcem moich dzieci. W sumie, tylko dla dzieci nie przeklinam tego małzeństwa.

Gość wredna suka4
ja jestem tylko dla pieniędzy...nawet go nie kocham, mieszkam u niego.Tak mi wygodnie i nie chce tego zmieniać. Wiem że jestem egoistką itp, itd ale pasuje mi to:-)