Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Truskawka776

Dieta Kapuściana

Polecane posty

Mam 170 wzrostu i mniej więcej ważę 70 kg. Według BMI jest to jeszcze "prawidłowa"waga ale niestety jest to na skraju do nadwagi, chce tego uniknąć, chciała bym ważyć coś około 60kg. Nie wiem czy dam rade ale się postaram. Teraz pytanie Czy naprawdę widać skutki po zupie kapuścianej? Wiem że ta dieta powinna trwać tydzień. Ale czy można zrobić i będzie to działać gdy zrobie tydzień diety, tydzień bez niej, ale bez obżerania się pilnując co jem, i tydzień znowu tej diety? Prosze o rade. Jak mogę schudnąć?

Gość Sandra554
Wszystko zależy od ciebie jak chcesz schudnąć. Co do diety kapuścianej, to jak lubisz codziennie gotować i jeść to samo , to bardzo proszę. Ja tam wole urozmaiconą dietę od dietetyka. Do tego spooro sportu i da się schudnąć. Ewentualnie, jeśli zależy Ci na szybkich efektach, tak, jak mnie to możesz wesprzeć się kapsułkami odchudzającymi. Ja mam dokładnie te - http://wsad.it/gosc/slimette i mnie one jak najbardziej odpowiadają. Schudłam 14 kilo w kilkanaście tygodni.

Gość gość
spadaj z ta reklama, na kazdym topiku na innym niku wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
Mam przepis na który gotujesz i powinno ci starczyć na jeden tydzień.

Gość gość
nie musisz co dziennie gotować.

Sandra554, chyba jednak wole ugotować sobie tej zupy na tydzień za mniejszą cene i to dużo, niż ty płacąc 160zł.

Gość Inezkainezka
truskawka jak Ci idzie?:) wydaaje mi się że jeżeli nie będziesz się obrzerać to przytyć nie powinnaś, jednak trzeba bardzo uważac co się je, napewno nie przekraczać 1000kcal ale to i tak max. Ja dzis pierwszy dzionek, nawet się trzymam. Tobie też powodzenia;)

Ponieważ nie było mnie w domu diete musiałam przesunąć i wczoraj zaczełam, wieczorem gdy już jadłam kolacje to troszke miałam obolały brzuch, i było mi lekko nie dobrze, a dziś każda łyżka zupy na śniadanie źle się skończyła i chyba będę musiała niestety zakończyć diete. :c Bo niestety źle na mnie działa. Miał tak ktoś?

Gość gość
zobacz sobie nowy ranking środków wspomagających odchudzanie. ja stosuję ten z pierwszego miejsca na rankingtableteknaodchudzanie(wstaw kropkę)pl i zapomnij o kapuście. do tabletek odżywiam się rozsądnie, ważne są regularne posiłki, mniejsze ale regularnie. do tego zacznij spacerować, później biegać, możesz chodzić na basen, tanie, siłownie, nie ma siły żeby waga nie spadła