Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalolin32

Stres Nerwica naturalne sposoby leczenia

Polecane posty

Gość Kalolin32

znacie jakieś sposoby radzenia sobie ze stresem z medycyny naturalnej? Mam potworne problemy nerwicowe jednak nie moge i nie chce brac chemii. Jesli któraś z was zna sposoby na zlagodzenie stanow stresu, leku, nerwicy proszę piszcie.

Gość gość
na forum krąży nr gg do takiego wirtualnego gabinetu medycyny naturalnej, dużo ludziom w różnych dolegliwościach pomaga kobieta z dobrym skutkiem, a co ważne bez wychodzenia z domu i za darmo!

Gość choranakolano
Wypoczynek w jakimś spa, ucieczka od problemów :)

Gość gość
Napewno uciekać od ludzi którzy sa męczący i wyżerają Twoją dobrą energię.

Gość gość
spacer dlugi, slychawki na uszy to koi nerwy

Gość gość
Ale niszczy słuch,lepiej słuchac swojego wewnętrznego głosu

Gość gość
ćwiczenia roznego rodzajua do tego muzyka w sluchawkach, spacer ze sluchawkami.

Gość gość
Muzyka w słuchawkach niszczy słuch,lepiej puszac muzyke w głosnikach

Gość gość
Ćwiczenia w domu - joga , pilates , fitness Polecam zapisanie się na kickboxing albo boks , naprawdę dla mnie coś rewelacyjnego , nie każdemu musi się spodobać , ale całą negatywną energię wyrzucasz na treningu :) czujesz się pewniej , bezpieczniej. Figura super , brzuch płaski , mocne ręce. I zrób sobie badania czy nie masz anemii , ja miałam dużo niedoboru magnezu , potasu i dlatego tez pojawialy się stany depresyjne.

Gość gość
Tak przede wszystkim ******* swierzym powietrzu i duzo wysiłku fizycznego,jest taka duza gama róznego rodzaju cwiczen

Gość gość
no "niszczy" ale zeby sie odstresowac to musisz swoje problemy na boku, a marsz, bieg ze sluchawkami, cwiczenia ze sluchawkami, w tym pomagają

Gość gość
Ale po co te słuchawki??marsz bieg cwiczenie bez słuchawek,

Gość gość
Chcesz dowiedzieć się więcej o metodach naturalnych poczytaj artykuły Pani lekarz Ewy Łączkowskiej specjalistki medycyny naturalnej. http://www.akupunktura24.pl/artykuly.html Tu znajdziesz wiele informacji o dolegliwościach i sposobie jak sobie z nimi radzić. Mam nadzieje, że Cie zainteresuje.

Gość orzeszkowa22
Nerwica czasem potrafi bardzo namieszać w naszym życiu i żadne domowe sposoby na to nie pomogą tylko specjalista, z którym będziemy mogli porozmawiać i który będzie wiedział jak nam pomóc. Ja byłam w Ośrodku Rozwoju Osobistego w Poznaniu gdzie pracuje psycholog Pani Ewa Gordziej-Niewczyk dzięki której moja nerwica powoli, z dnia na dzień zaczęła znikac i teraz czuje się o wiele spokojniejsza niż kilka miesięcy temu.

Gość teresa345
Kojąco na nerwy działa herbata konopna. Ja zamawiam na http://konopnymarket.pl/ i bardzo mi posmakowała. Ma piękny zapach,działa relaksująco i uspokajająco. Bardzo dobrze sprawdziła się u mnie także na problemy z zasypianiem. Polecam!! :)

Gość gość
Stres wywołuje wiele niepożądanych skutków, negatywnie wpływa na nasze zdrowie, w tym na prawidłową pracę serca. Podczas sesji i wielu egzaminów na studiach także towarzyszył mi stres i doprowadził do zaburzeń rytmu serca. Na temat arytmii przeczytałam na stronie http://www.akcjaablacja.pl/ablacja i uświadomiłam sobie, czym jest ta choroba oraz jak ją leczyć. Dlatego jeśli zaobserwowałaś u siebie jakieś niepokojące objawy zachęcam do skonsultowania się z lekarzem

Gość patimajka

Mi bardzo pomogło stosowanie olejku CBD. Ma bardzo dobre działanie jeżeli chodzi o stres. Moje samopoczucie bardzo się poprawiło odkąd stosuje kurację. Mniej się denerwuje i trudniej wyprowadzić mnie z równowagi. Dużo lepiej śpię i o mam dużo większy apetyt. Dla mnie najlepiej sprawdził się olejek z firmy Medihemp. Możesz go kupić na https://konopieizdrowie.pl/.