Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dość tych idiotek

Polecane posty

Gość gość
Ja co prawda jestem facetem ale też jestem samotny. Widzę że jakiś prostk nie może pojąć co to słowo znaczy a o psychice ludzkiej i osobowościach nie ma wogóle pojęcia. Jak to mój ksiądz od religii często powiadał ta krowa która dużo ryczy mało mleka daje . Tak i Ty wzbudzasz awanturę dużo krzyczysz a g***o o tym wiesz. Także pluj się dalej i tak każdy ma Cię gdzieś :-0

Gość gość
ja nie narzekam ale tobie autorko sram do ryja szerokim strumieniem rzadkiej kupy.

Gość ja_35
Tak jak ktos juz tu napisal, w codziennym życiu większośc tych ludzi nie narzeka. W nacie mozna się wypisać. Każdy ma inne doświadczenia w życiu , nie wsadzaj ludzi do jednego worka. A gdyby tak łatwo bylo znaleźć milosc, to wszyscy byliby szczęsliwi na tym świecie. Poza tym jak się ma 20 lat to inaczej jest, gdy 30 , 40 ,50 to jescze inaczej.

Gość gość
G***o wiecie, s*******akcie.A ty facet skoro jest ci tak ź le idź się powieś za jajca. Żadna nie chce takiego flakowatego fiuta jak ty.

Gość gość
Szmaty

Gość gość
K***a k****a im brakuje. Tyle chętnych w koło, zaprzyjaźniłyby się z jakimś fiutem i już nie byłyby samotne.