Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Propranolol czy ktos z was stosowal ten lek

Polecane posty

Gość gość

Lekarz mi przepisal na ''sytuacje nerwowe'' 10mg. Ciekawa jestem czy ktos ma doswiadczenie z tym lekiem.

Gość gość
Mialem nerwice serca, to na zwolnienie akcji. Stosoj zgodnie z zaleceniem a wszystko wraca do normy:-) juz z 15lat mam 120 /80 i wszystko ok

Gość gość
a jaka dawke brales?

Gość gość
Zacznij od 0.5 tabletki i zobaczysz efekty,a jak bedzie mial za malo Twoj organizm .....wezmiesz reszte tej tabletki!Mojej siostrze obniza cisnienie i uspakaja!

Gość gość
Zarzywalem tak jak lekarz mi przepisal,tobie radze to samo. To co tu piszom niebierz pod uwage. Warzna jes waga cisnienie i rozne takie tam ,learz ma sie dawkowaniem zajac nie kafeterianin kropka

Gość gość
mam zamiar brac tak jak lekarz mi kazal, czyli 10mg tylko ze to jest najnizsza dawka i ciekawa jestem czy wogole mi cos pomoze. Ten lek jest niby na obnizenie cisnienia ale ma tez inne zastosowanie np. uspokajajace w stresujacych sytuacjach. Dlatego tez ciekawi mnie czy komus pomogl ten lek na stres?

Gość gość
ja brałam, taka sama dawke jak ty, niestety niewiele mi pomógł inny lekarz kazał mi to odstawić i przepisał mi beto 50 zk , pół tabletki codziennie rano i bardzo dobrze się czułam, zdecydowana poprawa, teraz już nie biore bo wszystko jest ok

Gość gość
jak mi nie bedzie pomagal to moge wziasc 2 tabletki, co i tak jest bardzo mala dawka. Na co bralas te Beto, na problemy z sercem, cisnieniem czy na stres?

Gość gość
stres, nerwy, miałam nierówne bicia serca tzn czułam, że jakby zatrzymywało mi się na moment , a potem uderzało bardzo szybko raz za razem, ogólnie łatwo się stresuje i jestem nerwowa po beto wszystko się uspokoiło i teraz jest ok

Gość gość
ja biorę beto 50 zk już 15 dni. cierpię na wypadanie zastawki serca. Kazał mi brać pół tabletki rano a jak będzie za mało to mam sobie w ciągu dnia zabrać drugie pół ale ważne żeby jednej naraz nie brać. Powiedział też że mogę sobie brać ziołowe tabletki na wyciszenie organizmu i kupiłam sobie bez recepty valerin forte i mi bardzo służy. No i przeważnie mój dzień wygląda tak że rano jem pół beto 50zk a po wieczór łykam jedną tabletkę valerin forte i jakoś mi leci;] ale zaobserwowałam że po beto 50 zk bardzo marzną mi stopy, mam zaburzenia widzenia, spadek koncentracji, czasami kręci mi się w głowie i co 2,3 dzień z rana lekko mnie mdli ale z ulotki się dowiedziałam że takie właśnie są skutki uboczne

Gość gość
kupie propranolol 40 mg dwa opakowania kontakt: rande88@interia.pl