Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co zrobic by facet krzyczal z rozkoszy

Polecane posty

Gość gość

podpowiedzcie coś- co w was wywołuj***ardzo pozytywne emocje, co chcielibyście powtarzać często? chciałabym urozmaicić nasze życie erotyczne...

Gość gość
nie macie pomysłów ?

Gość gość
Z rozkoszy to ma krzyczeć laska , facet ma odpłynąć.

Szczerze mówiąc, poza sexem oralnym, wykonywanym z dużym zaangażowaniem, nic innego nigdy nie pobudziło mnie do krzyków :(

Gość gość
to juz jest, chce go zaskoczyć- mnie tam podnieca jak facet krzyczy- sama też potrafie narobic hałasu!

Gość gość
a co, ugryzła ? :-) :classic_cool:

Mowa była o krzykach z rozkoszy, nie z bólu :P Jeśli chodziłoby o te drugie, to.... kiedyś przy pozycji na jeźdźca partnerka usiadła mi na jądrach z takim impetem, że aż się zwinąłem w kłębek 😭:O

Gość gość
ja ostatnio ciaglam mojego faceta za jaja jak mnie posuwal to wrzeszczal jak wsciekly

Gość gość
hm....... potrzebuje czegoś ekstra!

Gość gość
Mi też zdarzało się krzyczeć jedynie podczas pieszczot oralnych. To co jeszcze sprawiało mi na tyle dużą przyjemność, że głośno jęczałem to pieszczoty analne. Ale nie każdy facet na coś takiego się zgodzi

Gość gość
lubi, a jakie konkretnie proponujesz?

Gość gość
Ja bardzo lubiłem gdy moja dziewczyna penetrowała mi o***t wibratorem jednocześnie drugą ręką pieściła jądra i penisa lub gdy byłem na czworaka, ona leżała na plecach robiła mi loda i wówczas penetrowała wibratorem.

Gość gość
Nawalaj mu młotkiem po penisie. Jak przestaniesz to będzie wył z rozkoszy !

Gość gość
czy jest cos złego w tym by chce żeby facet krzyczał z rozkoszy? mnie sie wydawało, że nie, poza tym on lubi patrzec gdy jestem podniecona- a to... bradzo mnie podnieca!

Gość gość
szyszka w dupsku to tez dobry pomysł, rozkosz przy wyciąganiu

Gość gość
i co wam to daje? nic konstruktywnego nie wnosicie, nie możecie pogadac sobie z kims , kto będzie zainteresowany rozmową o idiotyzmach?

Gość gość
skoro nie wiesz jak facetami zrobić dobrze to nawet nie bierz się za seks bo nawet najprostszej rzeczy nie potrafisz zrobić

Gość gość
zamknąć chłopu wc gdy ma srakę jak mu otworzysz i puśc**prysznic będzie wył z rozkoszy

Wydaje mi się że anal aczkolwiek np gdy cie bzyka chwyć go mocniej za gardło i ściskaj albo on ciebie wystaw jezyk i krzycz żeby cie rżnoł w sumie u mnie to działa i krzyczy ;)

Gość gość
podpowiedzcie coś- co w was wywołuj***ardzo pozytywne emocje, co chcielibyście powtarzać często? chciałabym urozmaicić nasze życie erotyczne... HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH Poleć mu wsadzić stojącego penisa między futrynę a drzwi i przytrzaśnij mu go drzwiami. Ręczę, że na 100% zawyje z rozkoszy i tryśnie spermą na 2 metry. Zrób też filmik i link edukacyjny dla debili twojego pokroju i wklej tu na forum, dzięki.🖐️