Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci

Polecane posty

Gość gość
oj...takie rzeczy sa na porządku dziennym- wysłałam mu zdjęcie piersi jakąs godzine temu...

Gość gość
musisz poprosić zone!

Ona nie ma takich potrzeb :( , chyba przechodzi jakąś menopauze chociaż trochę za wcześnie w wieku 30 lat na takie cyrki nie?

Gość gość
może po urodzeniu dziecka , znam takie przypadki.., a dla mnie jakieś pomysły?

Niestety ciężko coś dodać :( "Mega rozkosz" kojarzy mi się wyłącznie z orgazmem, który u mężczyzn jest dość, hmm, jednoznaczny (wytrysk, im bardziej obfity tym większa przyjemność). Spotęgować przyjemność możesz doznaniami wzrokowymi, ja np. jestem bliski szaleństwa kiedy kobieta ubiera się erotycznie (np. króciutka skórzana spódniczka, bez bielizny, i sandały na szpilach) i kiedy zaspokaja mnie oralnie z dużym zaangażowaniem i malującym się na twarzy podnieceniem

Gość sekret marzeń
PanSkalski Zapewne byłam tam gdzie nie szukałeś:)

Zapewne a szkoda bo chciałbym mieć taki wulkan od czasu do czasu wybuchający z ogromną siłą obok siebie ;)

Gość sekret marzeń
Ponoć wszystkie marzenia są do spełnienia ale tylko ponoć; )

W zasadzie ten kto nie dąży do realizacji marzeń z reguły przegrywa życie , natomiast ja staram się by moje marzenia się spełniały :D

Gość sekret marzeń
Życie składa się z ulotnych chwil, więc warto je łapać. Dążenie do spełnienia bywa fascynujące a przyjemność gdy dotrze się do celu bezcenna:)

Chyba źle ubrałem to w słowa, chciałem powiedzieć że przyjemniej jest osiągać wspólny cel we dwoje :D

Gość gość
a ile robic ustamiżebyście doszli?

Gość gość
Bo robiłam chyba 5 min i nie doszedł, msło? to moj pierwszy raz

Gość gość
nie ile tylko jak wszytsko zalezy od faceta- jeden dochodzi w 5 min bez starań inny nie może w pół godziny przy roznych kombinacjach!

Gość sekret marzeń
I tu Ci muszę przyznać rację:) a czy równocześnie czy też osobno to kwestia upodobań i możliwości byle z pasją i ekscytujacym finałem dla obydwojga:)

Gość sekret marzeń
Nie wiem czy szczególny ale nadrzędny brzmi...żyć tak aby codziennie wstawać z uśmiechem na ustach:) A Ty do czego najchętniej dążysz?

Znalazło by się parę celów bliższych i dalszych np. poczuć w życiu jeszcze co to jest namiętność :) , zrobić sobie erotyczna sesje zdjęciową taka w stylu nagość zakryta, kupić kabrioleta , i jeszcze parę innych ale jednego jestem pewien , że wszystkie uda mi się spełnić.

Gość sekret marzeń
Przydałby mi się taki optymista:) Sesja-ciekawe doświadczenie, kabriolet-jeśli już to czarny z kremowa skórzaną tapicerką a namiętność mam w sobie:)

Namiętność to coś czego poszukuję :) kabriolet dokładnie taki sam typ jak mój, coś nas łączy ;p , ale czy to że optymista jest żonaty by Ci nie przeszkadzalo ?

Gość sekret marzeń
Kwestia do przemyślenia:) Lece robić się na bóstwo zostawiając życzenia spełnienia tego co nie spełnione:D

Gość kopi
mega rozkosz to lizanie duze lechtaczki