Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o leceniu na lowelasów iroochaczy

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś były takie badania, z których jasno wynikało, że faceci o większym poziomie testosteronu mają większe powodzenie. Ale z tych samych badań wynikało też, że są bardziej agresywni, najłatwiej ich spotkać w więzieniu i tak dalej usmiech.gif Niestety bardzo dużo ludzi nie chce lub nie potrafi zaakceptować pewnych reguł biologicznych czy społecznych. Pełno spotykam biernych i miernych dziewczyn, które nie chcą lub nie potrafią zrozumieć tego, co ja rozumiałem już w szkole średniej. Spróbuj przetłumaczyć jakiejś królewnie, że facet zazwyczaj jej mówi tylko to, co jego zdaniem ona chce/powinna usłyszeć. Ona przecież wszystkie rozumy pozjadała, wszędzie była i wszystko widziała - a i tak miałeś farta, że zniżyła się do rozmowy z kimś innym niż środkowy rozgrywający usmiech.gif Wszystkie największe psy na baby jakich przez ostatnie 20 lat spotkałem byli żonaci - a ich żonki to takie bierne/mierne, pogodzone z losem. A ile razy widzę jak chłopak przy dziewczynie/żonie flirtuje z inną - a ona co? Nic usmiech.gif Bo zna swoje miejsce i mniej lub bardziej narzekając akceptuje to, sama taki los sobie wybrała. I autorce tematu to samo radzę - odpadków po armii sowieckiej czy innej nikt normalny nie zechce. I jakoś każdy normalny (zwłaszcza facet) rozpozna lovelasa na kilometr tylko mierne/bierne mają z tym problem ciągle. One mogłyby mieć prawie każdego: normalnego, niebrzydkiego, niegłupiego, niebiednego. Ale nie - są przyzwyczajone, że faceci koło nich skaczą a one łaskawie w końcu któremuś pozwolą na seks. A normalny facet nie będzie rywalizował z żigolakami w infantylnych i żałosnych bajerach, padaniu do stóp kolejnej dziuni, laski, królewny itp. Będzie wolał być sam - i bardzo dużo znam takich ludzi (włącznie ze mną i połową mojego działu). Jeśli dziewczyna nie jest jakoś szczególnie brzydka i ma coś w głowie nie ma najmniejszego problemu ze znalezieniem dobrego kandydata na męża i ojca. Chyba, że mieszka na prowincji usmiech.gif Jeśli nie chcecie baby, żeby faceci zdradzali musicie zmienić swoje średniowieczne podejście do życia. Mamy XXI wiek a wy jak księżniczka na wieży, facet ma pokonać smoka i was zdobyć - pokonuje, zdobywa więc o co pretensje później? Marzycie o przystojniaku podrywaczu by was bajerował a potem budzicie się z ręką w nocniku, że on jest podrywaczem usmiech.gif Wy po prostu kochacie być mamione. Najlepszy dowód, co do mnie kiedyś koleżanka powiedziała: "Heniu, wiem że jesteś szczery ale mógłbyś mi czasem powiedzieć coś miłego" - kwintesencja oczekiwań płc***ięknej. A te wzdychania do zajętych, żonatych, nieosiągalnych? Oczekiwania typu, że zostawi żonę/dziewczynę dla mnie? Myślenie, że jak ma taką dziewczynę to na pewno jest fajny więc kolana miękną na jego widok? Dlaczego faceci tak nie mają?

Gość gość
mocne i prawdziwe słowa. PS jestem kobietą

Gość cytat
jesteś zwycięzcą!

Gość gość
nie do konca sie z toba zgadzam,moj byly maz byl spokojnym milym chlopakiem,potem dopiero okazalo sie co w nm drzemie,zalozylismy firme,wiecej kasy i odwalilo mu,jak on to mowil chcial sie dowartosciowac i szukal glupszej odemnie,znalazl ich sporo,czlowiek gdyby wiedzial ze upadnie to usiadl by,niestety nie jestesmy w stanie przewidziec swojej przyszlosci,wszystkie jestesmy przekonane ze trafilysmy na tego jednego i jedynego

Gość gość
i już się zaczyna gadanie, że wcześniej facet był porządny tylko nagle zmienił się w dupka :0

Gość gość
słowo klucz "okazał się" dupkiem hehe

Gość gość
tak okazal sie dupkiem,ja w jego glowie nie siedzialam ,bylam jego 2-dziewczyna,czy masz sie za kogos lepszego ale i glupszego bo wszystko wiesz najlepiej,jak sie ma po 20 lat i czlowiek jest zakochany to jeszcze wierzy w prawdziwa milosc taka do smierci ciekawe skad sie wziela twoja zlosliwosc,czyzby jakas panna cie nie chciala i teraz wszystkim jedziesz w piec?

Gość gość
ciekawe, że inne kobiety nie mają takich problemów z facetami, nawet za przyjaciół mają porządnych mężczyzn a niektóre ciągną do lovelasów i roochaczy

Gość gość
po prostu widzę jakie jesteście

Gość gość
taka prawde znaja 40-letnie kobiety co sobie uzyly, paru sie przewinelo przez zyciorys, a teraz albo robia remament w zyciu albo sie godza z takim padalcem tkwic w zwiazku a ty sloneczko ile masz lat?

Gość gość
kobiety po prostu ciągną do złych facetów

Gość gość
Autor ZASADNICZO ma rację. Tak również jestem kobietą i uważam, że mądra kobieta i myśląca REALNIE kobieta MUSI dokonać wyboru pomiędzy - mężem trofeum czyli sexownym alfa lovelaskiem którym może zaszpanować przed koleżankami a - poczciwszym, troskliwszym i wierniejszym gościem który nie będzie tak imponujący ale będzie o niebo lepszym ojcem i mężem. Niemniej autorze! Często można oszacować w PRZYBLIŻENIU naturę drugiego człowieka masz rację ale UWODZICIELE UMIEJĄ SIĘ KAMUFLOWAĆ! Pamiętaj o tym proszę. Inteligentny i uwodzicielski mężczyzna będzie ze wszystkich sił KŁAMAŁ i ODGRYWAŁ PERFEKCYJNIE rolę poczciwego misia który pragnie rodziny aby móc nareszcie dostać ten cały sex. Piszesz o kobietach miernych i biernych. A co z kobietami które NIE są bierne i mierne i walczą o to aby NIE POZWOLIĆ się zbajerować? Ja jestem uważana za osobę o silnym charakterze i nienawidzę lovelasów ale nie jestem popularna wśród płc**przeciwnej ponieważ mężczyźni WOLĄ MIERNE I BIERNE SAMICE. Ja jestem ZBYT wykształcona, ZBYT elokwentna, ZBYT dobrze wiem czego chcę :):) Nie wszystko jest DOKŁADNIE takie jak Ci się wydaje autorze :)

Gość autor zdesperowany na max
najczęsniej mężowie okazuja sie łajdakami :D

Gość gość
Autor ma rację sugerując, że lovelas NIE JEST DOBRYM MATERIAŁEM na partnera na CAŁE ŻYCIE :) TAK!!! Ma 100% racji :) To NIE JEST WYKONALNE BIOLOGICZNIE :) Samiec alfa roochacz ma taką gospodarkę hormonalną organizmu i tak jego ciało i popędy wpływają na umysł że po prostu NIE BĘDZIE MONOGAMISTĄ a jeżeli już musi to będzie się MĘCZYŁ z monogamii :) Owszem kobiety mogłyby przestać serwować sobie głodne kawałki o tym że ich "mYłość" zmieni roochacza w pokornego misia. TAK SIĘ NIE DZIEJE! Chyba że dziewczyna ma ciało fotomodelki moje kochane, urodę Megan Fox i do tego umiejętne uwodzi samca alfa i JEST BARDZO OSTROŻNA Z SEXEM aby pobudzić apetyt. Moje kochane kobiety! Większość z nas NIE JEST jak Megan Fox!!!! NIE MAMY SZANS ABY USIDLIĆ ROOCHACZA i zrobić z niego misia. Kot NIE MOŻE stać się psem i w drugą stronę :):)

Gość gość
Ale jak przyjdzie ochota to pies kota wychrobota

Gość gość
Ochota i żądza są mniej istotne. ISTOTNE jest to co przedłuża gatunek ludzki. Kto mi nie wierzy niech zapyta biologa :) z prawdziwą przyjemnością mogłabym się założyć o grubą kasę z calutką Kafeterią bo wiem że nauka potwierdza to co mówię :) Kobieta przywiązuje większą wagę do przedłużenia gatunku i jest mniej uzależniona od przyjemności niż mężczyzna :) ERGO powinna kierować się rozsądkiem a w mniejszym stopniu żądzą. To rozsądny i mądry wybór samca oraz UNIKANIE JAK OGNIA sexownych lovelasów zapewni kobiecie bezpieczenśtwo i potomstwo :P Wszystkie osoby które właśnie zrobiły kupę ze złości czytając początek mego posta :P UPRZEJMIE PROSZĘ O ARGUMENTY I DOWODY ŻE W NATURZE NAJWAŻNIEJSZA JEST PRZYJEMNOŚĆ :p A PRZEKAZANIE GENÓW NIE MA ZNACZENIA :) Czekam na Wasze argumenty i dowody i pozdrawiam ;)

Gość gość
Kobiety piszą że faceci myślą przyrodzeniem, ale to one myślą szparą tak na prawdę. Facet jak spotka kobietę która jest tylko pociągająca fizycznie i nic więcej to tylko sobie pobzyka, wie że to dobre na krótką metę. A na żonę wybierze kobietę dobrą, wierną, która jest dobrym materiałem na matkę jego dzieci itd. Kobieta tym czasem jak spotka lovelasa od razu super "zakochana", najlepiej by za niego wyszła od razu. Kobiety tak narzekają że mężczyźni długo się wahają, nie spieszą się ze ślubem, a to dlatego że właśnie mają bardziej chłodny umysł, zachowują rozsądek, to wy kierujecie się wiecznie emocjami i instynktem i taka jest prawda.

Gość gość
nie powtarzaj sie tłuku :D wczoraj jako zenek wal sie na ryj plebsie

Gość gość
wciąż nikt nie chce podać definicji dupka, aby wszyscy co przeczuwają mogli się określić :( a może to tylko ułuda naiwnych kobitek?

Gość gość
nie jestem bab

Gość gość
''nie do konca sie z toba zgadzam,moj byly maz byl spokojnym milym chlopakiem,potem dopiero okazalo sie co w nm drzemie,'' gowno prawda od zawsze taki był-ale wiadomo jak przystojny i przebojowy to pewnie tez dobry ''zalozylismy firme,wiecej kasy '' znając życie to on założył a ty tylko czerpałaś zyski twierdząc ze go wspierasz jak widać zaradny ogarnięty facet '',bylam jego 2-dziewczyna '' mili i grzeczni nie maja w wieku 20 paru lat 2 partnerek na koncie-oni zwykle nie maja żadnej ! znam to z wielu przypadków ''sie ma po 20 lat i czlowiek jest zakochany to jeszcze wierzy w prawdziwa milosc taka do smierci'' czyli jednak potwierdzasz ze on był taki od początku i tylko ty tego nie chciałaś widzieć ''ciekawe skad sie wziela twoja zlosliwosc,czyzby jakas panna cie nie chciala i teraz wszystkim jedziesz w piec? ''' nie po prostu wszystkie jesteście takie same -tylko próbujecie się oszukiwać biorąc roochacza za męża z powodu jego ,,dobrego serduszka,, a idąc tym tropem nie powinno być odrzuconych facetów i jeszcze raz pisze ze żeby mieć w wieku 20 lat 2 partnerki (jako facet który zawsze musi się więcej wykazać) to trzeba by całkiem niezłym przystojniaczkiem to nie kobieta ze brzydka i beznadziejna, a i tak ma wszystko za darmo i jest z przystojnym '' i już się zaczyna gadanie, że wcześniej facet był porządny tylko nagle zmienił się w dupka :0 '' 100% prawda

Gość gość
gość Kobiety piszą że faceci myślą przyrodzeniem, ale to one myślą szparą tak na prawdę. ***************************************************************************** Powyżej ZAZNACZYŁAM WYRAŹNIE że kobieta powinna kierować się rozsądkiem przy wyborze męża i ojca dzieci ;) ponieważ natura powołała ją do posiadania dzieci i opieki nad nimi ;) dlatego powinna wiązać własną przyszłość z kimś komu można zaufać. Samiec alfa NIE jest godny zaufania ponieważ kieruje się siłą fizyczną i żądzą w życiu ;) nie nadaje się na męża i ojca ;). A to że mężczyzna ma WIĘKSZE POTRZEBY sexualne oraz WIĘKSZY POPĘD ;) no cóz kolego - miej PRETENSJE do biologii a nie do mnie ;)

Gość gość
Mimo wszystko jednak czy Autor topiku nie zakłada ODROBINĘ zbyt pochopnie że lovelasa ZAWSZE można wyczuć na 100%? Czy NAPRAWDĘ się mylę stwierdzając, że inteligentny i czarujący mężczyzna który pragnie czerpać przyjemność z życia kosztem innych POTRAFI DOBRZE UDAWAĆ? Jasne nie wszyscy! Zapewne więcej takich przypadków to ZAŚLEPIENIE KOBIETY a nie udana gra aktorska uwodziciela. MIMO WSZYSTKO bierzmy pod uwagę, że zmotywowany roochacz o wysokim IQ oraz uroku osobistym BĘDZIE ODGRYWAŁ poczciwego misia aby zaroochać i ZROBI TO PRZEKONUJĄCO.

Gość cytat
''osobistym BĘDZIE ODGRYWAŁ poczciwego misia aby zaroochać i ZROBI TO PRZEKONUJĄCO.'' a czemu kobieta nie weźmie od razu takiego misia 2013-12-31 14:02:59 [zgłoś do usunięcia] gość proszę zajrzyj na ten topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5797607&start=60 bo tam właśnie jest taka idiotka

Gość gość
Jestes prawiczkiem bo szanujesz kobiety

Żeby świat był taki czarno-biały wszystko byłoby łatwiejsze :P Ludzie nie dzielą się na "lowelasów" i dobrych, spokojnych facetów (którym, według autora, duma nie pozwala starać się o kobietę - frajerzy).

Gość gość
cytat ''osobistym BĘDZIE ODGRYWAŁ poczciwego misia aby zaroochać i ZROBI TO PRZEKONUJĄCO.'' a czemu kobieta nie weźmie od razu takiego misia *********************************************************************** Cytacie. Wydaje mi się nieśmiało, że ona nie bierze misia ponieważ JEST ŚWIĘCIE PRZEKONANA ŻE JUŻ GO ZNALAZŁA :) ONA MYŚLI ŻE PRZEBIEGŁY LOVELAS N.A.P.R.A.W.D.Ę JEST MISIEM. Nie chcę z nikim się tutaj wykłócać ale NA TYM POLEGA GRA AKTORSKA i UDAWANIE :) Zrozum. Uwodziciel NIE ma wypisane NA CZOLE - UWAGA! UWODZĘ KOBIETY I WYKORZYSTUJĘ! Panie ustawiajcie się w kolejce :):):):):) Na tym polega uwiedzenie: 1) ETAP PIERWSZY - mężczyzna alfa lovelas OKŁAMUJE i UDAJE aby przekonać nawiną mierną i bierną iż on jest cnotliwy i poczciwy. 2) ETAP DRUGI - Mierna i bierna kobieta myśli sobie - ale fajny porządny chłopak, może będzie moim mężem. Twierdzi, że mnie kocha... i SIUP! Wpada w pułapkę :)

A skąd ten pomysł? :D Ja tylko powtórzyłam to co autor stwierdził, że "normalni" faceci nie latają za kobietami :P

dkw - mój partner nie jest spasiony, znowu coś ci się przyśniło? ;) Poza tym takie komentarze śmiesznie wyglądają ze strony kogoś kto od roku śledzi przez internet obcą kobietę. Gdybyś miał trochę mniej testosteronu to twój penis byłby łechtaczką ;) I co ci brązowe oczy przeszkadzają, wszyscy wiemy, ze sam jesteś żydem, więc to pewnie częsta charakterystyka w twojej rodzinie. Bez odbioru.