Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o leceniu na lowelasów iroochaczy

Polecane posty

Gość cytat
''NA CZOLE - UWAGA! UWODZĘ KOBIETY I WYKORZYSTUJĘ! '' ale pewne rzeczy można przewidzieć ja tez bym w wytapetowanej dziuni z dyskoteki nie dopatrywał się potencjalnej dobrej matki polki mimo ze by twierdziła się na taką nadaje

Czlowiek to nie jest istota zero-jedynkowa. W IT to dziala (jest/nie ma), w zyciu nie. Do znudzenia bede powtarzać, ze o wszystkim decyduje dojrzałość.

cytat - myślisz, że ludzie którzy zdradzają są tylko na dyskotekach? Są sytuacje gdzie jest w miarę oczywiste, że nie rozmawiasz z cnotliwą osobą, ale byłoby za łatwo gdyby zawsze można było tak po prostu odróżnić dupka od fajnego faceta.

To nie jest tak, ze zdradza tylko określony typ. Ze jest wzór i jak podatawisz dane to masz gotowy i niepodwarzalny wynik. W zyciu decydują (oprócz charakteru i skłonności) okoliczności.

rokokowa - ale łatwiej jest myśleć, że wszystko co złe co spotyka ludzi to jest ich wina, sami źle wybrali to mają za swoje. Bo wtedy można myśleć "mnie to nie spotka" - i stąd się biorą takie opinie jak ta w tym temacie.

Ja nie wiem czy nie trzeba mieć trochę talentu do bycia *****czem, czy można się wszystkiego nauczyć.

Looser wszystko zależy od targetu, w który celujesz. Jak masz określony target, poznajesz potrzeby i wychodzisz naprzeciw. Im mniej wymagający target tym prościej :P i tego najmniej wymagającego jest najwiecej :P

Gość jmiu
''To nie jest tak, ze zdradza tylko określony typ. Ze jest wzór i jak podatawisz dane to masz gotowy i niepodwarzalny wynik. W zyciu decydują (oprócz charakteru i skłonności) okoliczności.'' zdradza typ faceta który was pociąga-pewny siebie i przystojny kobieta przyjmuje spermę z dobrymi genami, a potem dawca biegnie dalej a jeśli nie jest tak ze liczy się tu biologia to czemu lecicie na facetów charyzmatycznych, pewnych siebie, dominujących, przebojowych, o ładnej twarzy, wysokich i szerokich w barkach? jakoś facetom łatwiej przychodzi obnażanie wymagań dlatego kobieta to prawie zawsze ta brzydsza i gorsza i prawie każda, nie ważne jak beznadziejna ma faceta-a wielu facetów naprawdę fajnych jest samotnych

Pewny siebie i przystojny zdradza? Dziwne, bo zdradzają też zakompleksione ofiary jeżeli tylko mają okazję, żeby sobie samoocenę podbić.

Jmiu a co powiesz o fajnym i normalnym facecie, którego zona odstawiła na boczny tor po porodzie? Mimo, ze ten przykładowy ma wąskie bary i brakuje mu charyzmy - zdradzi. Co powiesz o wrażliwym chłopaku, który wpadł i uległ naciskom na ślub. Tez zdradzi. Twoja teoria leży w gruzach.

Czy ja wiem. Raczej mało która chce bezrobotnego. Takie najmniej atrakcyjne raczej są czasem takim zainteresowane, które nie mają brania.

Gość jmiu
aj ci mniej wartościowi jako dawca spermy jednak bardziej doceniają to co maja bo im to trudniej przychodzi poza tym to zakompleksione ofiary nie maja kobiet właśnie, albo jakąś totalnie beznadziejną -a nie tyko oni bo kobieta zawsze wymaga więcej niż sama da

Między kompletną ofiarą, a z******tym, rozrywkowym facetem jest masa miejsca na szarą masę z której wielu ludzi będzie zdradzać. Nie ma zasady.

rokokowa panna dobrze mówi Spróbuj być mężczyzną i wyjdź naprzeciw. A nie pua, mężatki i inne brednie. A propos. Dziewczyna, z którą ostatnio byłem na randce pewnie przypadła by Ci do gustu...:p Chociaż ona robi teraz magisterkę, więc wątpię, żebyś przypadł jej do gustu...

No nie wiem czy o to chod*******ońcu po kilku sekundach już się wie, czy ktoś C****suje romantycznie. Ja czasem mam tak, że sie nieznajome uśmiechają, a tyle lat jestem sam. Ciekawe.

Gość gość
kobiety lecą na złych facetów by w razie czego móc zrzucić na kogoś winę za nie udane życie i móc robić z siebie ofiarę

Widocznie nie miałem dowodu społecznego, nie demonstrowałem DHV i preselekcji. Ostania powiedizała, że ma męża, a ja zapytałem czy ma kochanka, to sobie poszła.

"Ostania powiedizała, że ma męża, a ja zapytałem czy ma kochanka, to sobie poszła." :D

Gość gość
firme kochaniutki zalozylismy dzieki mnie,mylisz sie nie jestes taki nieomylny,wszystko bylo na mojej glowie cala biurokracja bo moj byly nie umial tego ogarnac,wiec zastanow sie jak mierne kogos oceniasz nie pytajac o szczegoly,jeszcze jedno moj byly maz tylko pracowal,ja mialam na glowie nasz sklep i dwojke dzieci +caly dom na glowie,wiec komu bylo lepiej,on mi w domu w niczym nie pomagal,a tak suma sumarum ktora panna cie nie chciala ,czyzbys byl jednym z tych "nieciekawych miernot" -ja ty kuba bogu tak bog kubie zanim zaczniesz wydawac osady zastanow sie co z toba nie tak ze panny wola lowelasow zamiast takiego z******tego goscia jak ty

Gość gość
Dobrze, a jesli mezczyzna jest z kobieta 10 lat (zwiazek zaczety na poczatku studiow), jest dla niej dobry (no zalozmy chodza razem na imprezy, wakacje, prezenty na urodziny itd), a zdarza mu sie wypisywac fantazje seksualne do kolezanek, to znaczy ze jest *****czem czy ze po prostu niewinnie zartuje? Skoro swojej kobiety nie zdradzil.

Gość dawny cream
panie szaleją za panami typu bears i nawet 300kilogramowy pan typu bears ma zone i uprawia z nia seks :O looser ..kiedy podsumowanie 2013?

Gość gość
kobiety chcą ruc/haczy bo same mają taką naturę tylko udają biedne skrzywdzone by porządni mężczyźni je później pocieszali i się nad nimi litowali