Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nie zamówicie paczki z Women on Web żeby zrobić aborcję

Polecane posty

Gość gość

www.fronda.pl/a/polska-wygrala-z-mordownia-dzieci-nienarodzonych,33087.html wyborcza.pl/1,75478,15191536.html Hurra, Polska wygrała z mordownią dzieci nienarodzonych!

Gość gość
a ty biedaszybie nie wiesz, ze parę gorszy kosztuje wyjazd do dobrej kliniki? pffff

Gość gość
będziecie rodzić, będziecie zmuszone, będziecie mieć tak samo przeyebane jak ja:D:D:D hahaha nie będę osamotniona w beznadziejnym życui z bachorem, nie tylko ja będę uwiązana i biedna:) jakże się cieszę, ze nie bedzie mnie już frustrowall widok bezdzietnych, majętnych, wolnych. Bo będziecie musiały urodzić, tak

Gość gość
kobieta, jak nie bedzie chciala urodzic, to zawsze znajdzie sposob zeby usunac niechciana ciaze.

Gość poli30
jak ktos chce to usunie...nielegalne aborcje zawsze istniały i będą istnieć...mnie nikt by nie zmusił do urodzenia dziecka

Gość gość
tak ale istnieje szansa że przy takiej nielegalnej aborcji po prostu zdechnie, więc może będą się bały, a jak nie to miłego umierania

Gość gość
Aborcja na życzenie jest legalna w Czechach, ale tylko do 3 miesiąca ciąży.

Gość gość
Jeżeli ktoś choć trochę zna się na ziołach, całkiem śmiało sam sobie może "zaaplikować aborcję" i po problemie.