lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 cześć dziewczęta! Ostatnio pozwoliłam sobie z chłopakiem na "małe szaleństwo" Uprawialiśmy seks w mój 21 dzień cyklu i był to chyba dzień płodny (było mi w te dni dość mokro). Zabezpieczyliśmy się prezerwatywą Durex Extra Safe, on nie skończył we mnie, prezerwatywa nie była uszkodzona (sprawdzaliśmy pod kranem) i była prawidłowo założona. Strasznie się boję, ciąża teraz jest w moim przypadku wykluczona. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 nikt nie pomoże? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 jak nie skonczyl w tobie to niemoze byc ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 spoko, to małe szaleństwo pewnie nie będzie miało raczej konsekwencji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 Jesli nie jestes gotowa na ewentualne konsekwencje to nie uprawiaj seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 21 dzien cyklu nie jest plodny :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poli30 Napisano Grudzień 31, 2013 skoro uzywaliście prezerwatywe i nie skończył w tobie to jakim sposobem możesz byc w ciąży?..pomyśl trochę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 zalezy jak długie ma cykle, może być płodny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 poli30 bywają takie cuda :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poli30 Napisano Grudzień 31, 2013 przestań ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 31, 2013 Nooo, jeden taki cud zdarzył się jakieś 2 tys. lat temu i ostatnio świętowaliśmy jego urodziny. O innych nie słyszałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 cykle mam powyżej 28 dni, nigdy niżej, bywają 37 dniowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 haha dobre :D podniosłyście mnie na duchu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poli30 Napisano Grudzień 31, 2013 przeciez skoro s****a nie dostała sie do twojej pochwy to zapłodnienie nie jest możliwe,bo czym miałabyś sie zapłodnic?. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 nie wiem, przez pory znajdujące się w lateksie (tak wiem to głupie, ale niestety coraz głośniej o tym) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poli30 Napisano Grudzień 31, 2013 wymyślasz i nie potrzebnie się nakręcasz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lamia95 0 Napisano Grudzień 31, 2013 dobra wrzucam na luz :) dzięki za pomoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poli30 Napisano Grudzień 31, 2013 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach