Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maria78a

Livigno i narty

Polecane posty

Gość Maria78a

Mój chłopak wymyślił sobie wyjazd na narty w kwietniu, czy ktoś z was był w tym czasie w Livigno i może napisać jakie tam są wtedy warunki?

Gość Kuci
Byłam w Livigno początkiem kwietnia w zeszłym roku i jak na mój gust warunki sąbardzo dobre. My się skusiliśmy bo akurat Rainbow Tours miał świetną ofertę na ten czas. Też się trochę obawialiśmy że może być breja i nie będzie się dało jeździć, ale warunki były praktycznie tak samo dobre jak w środku sezonu, a plus był taki, że był mniejszy tłok niż zwykle.

Gość gość
uwaga temat sponsorowany :classic_cool:

Gość Esmera
Byłam w zeszłym roku i jadę w tym, z tym samym biurem - BeeFree. Nie ma lepszej opcji - jest niewiele drożej niż w Polsce, a warunki - cudowne! Jak w zimie, a nie papka na stokach jak w Polsce. Polecam, świetne miejsce, również ze względu na klimat miejsca :)

Gość gość
W zeszłym roku byłam w Livigno w okolicach kwietnia na wyjeździe zorganizowanym z biurem Jafi Sport i warunku były jeszcze na prawdę dobre :)

Gość gość
Tutaj macie informacje o tym, co możecie robić w Livigno wiosną, latem i zimą. Atrakcji jest wiele, każdy wybierze coś dla siebie. www.livigno-narty.pl/

Gość gagaring
czy ktos zna może biuro ktore załatwia rezerwacje w hotelu o moze zorganizowac dojazd? Nie chcę się do livigno tłuc samochodem przez połowę Włoch.

Gość generalli
Jeśli chodzi o same hotele to musisz poszukac w porównywarkach, czesto sam region i miasto mają odsyłacze do swoich powiązanych biur turystycznych. Jeśli chodzi o dojazd to sprawdź tutaj http://www.skilivigno.pl/pl/dojazd/

Gość flonder
Jest tam coś ciekawego poza stokami i wyciągami?