Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iza388

Pomylił moje imię z inna

Polecane posty

Gość iza388

Potrzebuję pomocy, mój mąż po raz 3 powiedział do mnie KASIA. Już nie mam siły on się zarzeka, że nie zna żadnej Kasi ja mu już nie wierzę, chcę iść do psychologa ze mną na terapię rodzinną, nawet na wariograf. Co ja mam zrobić brak mi sił.

Gość wszystko pięknie i ładnie
to łajza jedna

to kłamca! kasia to tak popularne imię że każdy zna jakąś kasie a pomyli się, każdemu się może zdarzyć :classic_cool:

Gość basiakasia87
Twój mąż cie nie chce ;)

Gość cler ibetsen
moj ex kiedys w trakcie sexu pod prysznicem nazwal mnie imieniem swojej bylej. I to byl dla mnie lodowaty prysznic. Caly urok szlag trafil. Twoj cos kombinuje. Niekoniecznie cie zdradzil ale jakas Kasia tkwi mu w myslach...

Też tak kiedyś miałam kiedy chłopak powiedział mi ` kocham Cie Milenko` szkoda że tak nie mam na imie , potem okazało się że bzykał koleżanke z pracy ... Milene ...

Gość gość
jakim to trzeba być frajerem by imie pomylić:D ale jako że przezorny zawsze zabezpieczony to najlepiej mówić neutralnie "misiu", "kotku", "słońce" itp

Gość gość
Iza, coś jest na rzeczy. Pomylić się raz, w szczególnej sytuacji, pod wpływem podobnych emocji to można. Ale trzykrotnie na co dzień, to już nie przypadek. Przykro mi. Z drugiej strony może to i czas na zmiany?

Gość gość
Mój facet też myli czasem moje imię... zwłaszcza przy analu, zawsze przed orgazmem mówi "och Stefan, Stefciu, och, tak, tak" ;)

Gość gość
Na pewno kłamie, mówiąc, że nie zna Kasi. Po pierwsze to tak popularne imię, że trudno ani jednej nie znać. :) A poza tym aż trzykrotna pomyłka to na pewno nie przypadek.

Gość gość
Ze facet pomylil imiona to moge uwierzyc --ale ja tez pomylilam i wolalam:::rysiek silniej i glebiej,--zamiast wolac krzysiek silniej i glebiej,A rysiek to moj kochanek--a krzysiek to moj maz,